Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Persoonlijke ontwikkeling

worden wie je écht bent

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2014 9789055949694
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Voor veel professionals van nu is het niet langer toereikend zich uitsluitend vakinhoudelijk te ontplooien. We willen ons ook als persoon ontwikkelen, zodat we 'ons eigen ik' in kunnen zetten in de professionele rol. Maar hoewel authenticiteit in hoog aanzien staat, lijkt authenticiteit vaak niet eenvoudig te bereiken. Dit is een boek over persoonlijke ontwikkeling, ofwel het proces dat nodig is om authentieker te leren functioneren.

Het begrip persoonlijke ontwikkeling geeft precies aan wat het is: het afwikkelen van de verpakking die je unieke persoon omhult. Die verpakking is als een facade, als een 'jas' die je beschermt. Wie de moed heeft die bescherming los te laten, bljkt - steeds weer - daarachter een uniek en inspirerend, kwetsbaar maar ook krachtig, en vooral écht persoon te zijn. Daarover gaat dit boek: wat het je oplevert wanneer je je persoon ontwikkelt, en wat ervoor nodig is om dit proces aan te gaan.

In dit boek beschrijft de auteur op directe wijze via metaforen, persoonlijke verhalen en praktische voorbeelden de essentie van persoonlijke ontwikkeling. Die essentie is voor alle mensen gelijk, watdit een boek maakt dat ook niet-professionals kan aanspreken. Toch is het speciaal voor mensen geschreven die 'echtheid in professionaliteit' willen ontwikkelen, in de wetenschap dat het juist daar zo uitdagend is.

Specificaties

ISBN13:9789055949694
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:138
Uitgever:Scriptum
Druk:3
Verschijningsdatum:19-12-2014
ISSN:

Lezersrecensies

4.6 van de 5
8 stemmen
6
1
1
0
0

Over Godfried Ijsseling

Godfried IJsseling (1963) begeleidt managers en professionals in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Hij is sinds 1998 verbonden aan de Baak.

Andere boeken door Godfried Ijsseling

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Persoonlijke ontwikkeling