Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De geldmachine

Het groeimodel voor ondernemers

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789491472923
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoe maak je van je bedrijf een geldmachine? Op school hebben we nooit geleerd effectief ons geld te beheren. Sterker nog, we leerden dingen die averechts werken, bijvoorbeeld dat we geld moeten uitgeven om de economie draaiende te houden.In dit boek vertelt financieel ondernemer Pieter Bas Jansen wat je eigenlijk op school had moeten leren.

In drie stappen legt hij uit hoe je meer geld op je privérekening ontvangt, hoe je bedrijf meer winst genereert en hoe je een inkomen buiten je bedrijf opbouwt. Deze drie onderdelen bracht hij samen in de Gouden Driehoek: een effectief groeimodel voor ondernemers die niet langer willen worstelen met hun financiën en inzicht willen in hoe hun bedrijf er echt voor staat.

De Geldmachine is hét boek voor mkb'ers die klaar zijn voor een groeistap in hun bedrijf en hun leven.

"Normaal gesproken weten financieel adviseurs alles over het tellen van geld en bijna niets over het maken van geld. Pieter Bas Jansen is in de eerste plaats een ondernemer en pas daarna een financieel adviseur." - Nisandeh Neta, oprichter van Open Circles Academy (OpenCircles.nl) en grondlegger van de Business Bootcamp

"Pieter Bas Jansen helpt bedrijven op koers te blijven en ondernemers om succesvoller te zijn." - Pieter Kirsten, oprichter MineBytes

"Pieter Bas brengt een overvloed aan advies op tafel dat de financiële gezondheid van mijn bedrijf garandeert." - Pritham Nambiar, oprichter Right Angle Partners

Specificaties

ISBN13:9789491472923
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:128
Uitgever:Booklight
Druk:1
Verschijningsdatum:18-2-2016
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

De geldmachine
Peter Vermeulen | 6 mei 2016
De geldmachine met als subtitel Het groeimodel voor ondernemers trekt direct de aandacht. Dit is een titel die suggereert dat iedere ondernemer dit boek moet lezen. Want welke ondernemer wil er niet groeien, of een geldmachine bezitten? De geldmachine is geschreven door een jonge consultant en ondernemer genaamd Pieter Bas Jansen.
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
10 stemmen
9
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Preview - De geldmachine
Pieter Bas Jansen 8 maart 2016 Veel ondernemers met een klein tot middelgroot bedrijf hebben geldzorgen. Hoe zorgen ze voor continuïteit in hun bedrijf? Hoe moet het als een grote opdracht plotseling uitblijft en er tijdelijk niets binnenkomt? Financieel ondernemer Pieter Bas Jansen ziet het dagelijks en heeft zich tot doel gesteld deze ondernemers te helpen door ze te leren slimmer met hun geld en hun bedrijfsfinanciën om te gaan. Onder meer in zijn nieuwe boek De geldmachine.

Over Pieter Bas Jansen

Op de Universiteit van Amsterdam begon Pieter Bas Jansen zich te verdiepen in financiën voor bedrijven. Hij was meteen bevlogen met financiën en slaagde met een acht gemiddeld aan de Universiteit. Deze bevlogenheid heeft hij doorgezet in zijn bedrijf PARTEQ; het belastingadvieskantoor dat hij tijdens de eindfase van zijn opleiding heeft opgericht. Vanuit de adviespraktijk zorgt Pieter Bas Jansen dat ondernemers hun cijfers beter begrijpen. En om zijn cliënten nog beter te kunnen adviseren heeft hij de opleiding Belastingadviseur afgerond. Hoewel veel adviseurs deze twee opleidingen een goede basis vinden voor het runnen van hun bedrijf, is dit voor Pieter Bas niet genoeg. Volgens hem leer je bij deze opleidingen niet hoe je geld moet verdienen. Daarom is hij na het afronden van zijn financiële opleidingen zijn zoektocht gestart naar het succesvoller maken van zichzelf en zijn omgeving. Alles dat hij heeft geleerd van financiële trainingen, boeken, rapporten en meer dan 130 jaarverslagen die hij heeft opgesteld, heeft hij samengebracht in zijn nieuwste boek. Zijn doel is om bedrijven winstgevender te maken, zodat ondernemers hun dromen kunnen blijven verwezenlijken. In zijn boek beschrijft hij in zijn driestappenplan hoe ook jij dit kunt bereiken.

Andere boeken door Pieter Bas Jansen

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding
Opbouw van dit boek

1. Zet de geldmachine aan
2. Gouden Driehoek 1: privégeld
3. Gouden Driehoek 2: investeer in je bedrijf
4. De belangrijkste financiële gegevens
5. Winst of verlies?
6. Houd alles in balans
7. Waar gaat het geld heen?
8. Alleen de belangrijkste gegevens!
9. Fouten die collega-ondernemers maken
10. Gebruik de overheid als financier
11. Gouden Driehoek 3: investeringen buiten je bedrijf
12. De geldmachine draait door

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De geldmachine