Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

LEFWIJF 2 - 50 vrouwen, 50 verhalen

Ik houd van echte verhalen. Vrouwen durven vaker kwetsbaar te zijn en te vertellen wat maakt dat ze verder zijn gekomen. Wij willen allemaal graag weten wat hadden mensen voor ellende en waar zijn ze uitgekomen? Maar vooral welke stappen hebben ze genomen om vanuit ellende en onsuccesvol zijn naar hun next level? Dat is nou precies wat er staat in Lefwijf. 

Lucinda Douglas | 16 september 2021 | 1-2 minuten leestijd

Een verhaal dat misschien typerend is voor Lefwijf is dat van een vrouw die op een balkon staat en elf meter naar beneden valt. Uit het niets stortte het balkon in. Zoals er vaker heftige dingen gebeuren in ons leven. Zakelijk en privé. 

Zij vertelt dat zij het moment van de val heel intens ervoer. Zij vloog, zweefde en voelde zich vrij. Eenmaal op de grond had zij wel haar rug op drie plekken gebroken, maar de val ze;f gaf haar een hele andere kijk op het leven. 

Na anderhalf jaar en na een intensief herstel besloot zij om haar leven om te gooien. Nooit meer terug naar corporate. Einde relatie. Ze kocht een bus en ging echt doen wat zij altijd had willen doen. 

Of het verhaal van Inge, die in een vreselijke abusieve relatie zat! Zij werd gruwelijk mishandeld als zij thuis was, en haar werk was haar vlucht. Daar wist niemand wat zij thuis meemaakte. Na een transitie (dat deelt bijna ieder auteur) kon zij haar relatie achter zich laten en als arbeidsdeskundige met haar eigen bureau helpt zij nu mensen die het zwaar hebben thuis, en dus ook op het werk. 

De eerlijkheid, herkenning en toepasbaarheid van de verhalen van Lefwijf zijn wat mij betreft geweldig. Nadat Lefwijf 1 het zo goed deed, besloot ik om dit project nog een keer op te pakken en inmiddels zijn er al aanmeldingen voor Lefwijf 3. Daarna stop ik echt, maar ik blijf gefascineerd door echte verhalen, lefverhalen van alledaagse vrouwen die een groot verschil kunnen maken in je leven. 

Over Lucinda Douglas

Lucinda Douglas is uitgeroepen tot een van de meest inspirerende vrouwen van Nederland. In 2016 werd zij genomineerd voor de Etnische Zakenvrouwen Titel. Haar mindset, manier van doen, maakt dat zij impact maakt wereldwijd. Zij spreekt, traint, inspireert en is ook vriend van NPO met als thema: De vrouw en haar vooruitgang. Een stoere energieke, Zuid Afrikaanse vrouw. Ze is de samensteller van Lijfwijf 2.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden