Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Webinar: Verstand en gevoel in verbinding van Daphne Feller

Heb je het gevoel dat je altijd 'aan' staat? Verlies jij vaak de focus en raakt je hoofd overspoeld? We duiken massaal de yogamat op en doen aan meditatie, maar hoe kunnen we nu echt de drukte in ons hoofd tot bedaren brengen?

Karin de Zwaan | 15 maart 2021

Reserveer het boek Brein-Hart-Zijn van Daphne Feller voor 10 april en ontvang een link naar haar webinar ‘Verstand en gevoel in verbinding' op dinsdag 13 april 2021 van 20 uur tot 21 uur.

De volgende onderwerpen komen tijdens het webinar aan bod:

Verstand: Hoe krijg ik mijn brein in topconditie, voor meer focus en energie?
Gevoel: Wil je minder stress en twijfels? Meer rust en compassie ervaren? Je leert gebruik te maken van de wijsheid van je hart.
Verbinding: Hoe breng jij je verstand en je gevoel beter met elkaar in verbinding? En wat zijn daar de voordelen van? Hoe kun je de maximale potentie uit je hersenen halen én leven vanuit je hart?

Daphne gaat je leren hoe je door wetenschappelijke, praktische technieken - die zijn afgeleid van hersenonderzoek, organisatiepsychologie en hartintelligentie - je mentale weerbaarheid kan vergroten en prestaties kan optimaliseren.

Daphne richtte in 2016 het bedrijf BrainExplainers op. Zij is gespecialiseerd in het geven van webinars en lezingen waarin specifieke breingebaseerde methoden en strategieën worden aangeboden voor het optimaliseren van welzijn en leiderschap binnen organisaties.

Over Karin de Zwaan

Karin werkt als marketeer bij Managementboek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden