Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

Benefietseminar Inkopers tegen Kanker

Op dinsdagmiddag 23 mei 2017 organiseren Inkopers tegen Kanker (ITK) voor de 3e keer een inhoudelijk seminar. Dit keer met de titel ‘Zeven eigenschappen van een succesvolle inkoop'.

Justin van Lopik | 3 mei 2017

Doel van dit seminar is inkopers en mensen die op de een of andere manier betrokken zijn bij het inkoopproces, nadrukkelijk aan het denken zetten over inkopen en wat dat betekent voor hun bedrijf of organisatie. Een van de sprekers is de auteur van het boek Hoe heeft het zover kunnen komen? (Over het Nederlandse zorgsysteem) Peter Kapitein, die een van de zeven eigenschappen (verandering) behandelt. Daarnaast spreken onder meer Bas van der Veldt (Algemeen directeur AFAS), Marinka Lipsius (auteur van Factor MOED!), Tica Peeman (auteur van verschillende boeken).

Het seminar is ook interessant voor mensen die tijdens hun werk te maken hebben met inkopen en de inkoopfunctie: managers, budgethouders, controllers, projectleiders, juristen, contractmanagers en zzp-ers. Bekijk de website www.seminaritk.nl voor de rest van het uitdagende programma en meld je aan.

Managementboek.nl is een van de sponsors van dit seminar.

De opbrengst van het seminar komt ten goede aan KWF.

Over Justin van Lopik

Justin van Lopik is werkzaam bij Managementboek en hoofdredacteur van Managementboek Magazine, platform voor business professionals.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden