Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Next level you - Delf het goud in jezelf

Hoe blijf je vitaal en helder in een wereld waarin impactvolle veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen - voor jezelf en met je organisatie? Dit boek slaat de brug tussen spirituele zelfhulpboeken en managementliteratuur over stress en vitaliteit. Met het innerlijk evolutie-model, praktische challenge en kompas voor ‘next level’ organisaties en leiderschap leer je het diepere potentieel van jezelf en je mensen aan te boren. 

Roy Wenting | 5 december 2022 | 3-4 minuten leestijd

Je bent altijd bezig, je deadlines denderen door en je wordt geleefd: toxische productiviteit pleegt roofbouw op je lichaam, je energie en je welzijn. Hoewel je dit een korte tijd prima kunt volhouden, delven zowel je lichaam als je geest op de lange termijn het onderspit. In Next level you leer je dat het ook anders kan. Albert Einstein zei het al: ‘Problemen kunnen niet opgelost worden met dezelfde denkwijze als waaruit ze zijn ontstaan’. Dit boek laat je zien hoe je je bewustzijnsniveau en energiefrequentie structureel verhoogt zodat je anders met jouw uitdagingen om kunt gaan.

Next level you laat je zien hoe andere zzp’ers en professionals van o.a. Philips, Lightyear, Besix, overheidsorganisaties en zorginstellingen oog in oog met hun uitdagingen beter leerden afstemmen op hun innerlijke golflengte van rust, ruimte en vrijheid. Het boek leert jou precies hetzelfde te doen door kleine aanpassingen in slaap, voeding, ademhaling, beweging, concentratie en mindset. Om je hierin optimaal te ondersteunen geeft het boek toegang tot de Next level you app met korte high impact-oefeningen.

Deel 1: Het innerlijke evolutie-model

Next Level You bestaat uit drie delen. In het eerste deel presenteer ik het innerlijk evolutie-model. Dit is een integrale aanpak waarin ik je laat zien hoe en op welke gebieden je je kunt ontwikkelen voor echte innerlijke evolutie. Ik geef in vier stappen aan wat het betekent om innerlijk te evolueren. Je krijgt hierdoor goed zicht op wat zorgt voor een opwaartse spiraal in jouw energiefrequentie. Dit eerste deel zorgt ervoor dat je in de rest van het boek goed begrijpt waar je mee bezig bent en wat je in potentie kunt bereiken.

Deel 2: Challenge

In de eerste vier weken van de 10-weekse challenge ga je aan de slag met je lichaam. Je leert wat je kunt optimaliseren in je voeding, slaap, hormonen en brein, zodat je lichaam een solide basis biedt voor innerlijke evolutie. In de vijfde week ga je aan de slag met je energiesysteem. Daarna duik je in week zes en zeven je emoties en gedachten in, waardoor je je eigen belemmerende patronen beter leert te doorzien en oplossen. In de achtste week begin je dan meer en meer met het delven van het goud in jezelf. Je stemt je af op wat altijd in jezelf aanwezig is, maar wat je normaliter vaak onbenut laat: je diepe innerlijke rust, evenwicht en aandacht. Na je innerlijke evolutie in je binnenwereld maak je in de laatste twee weken van de challenge stappen naar buiten. Je leert hoe je meer kwaliteit brengt in je relaties en hoe je meer kunt leven vanuit je passie door jezelf anders te gaan manifesteren.

Deel 3: Organisaties en leiderschap

In deel 3 van dit boek sla ik de brug naar organisaties en leiderschap. Innerlijke evolutie kan zorgen voor meer bevlogen mensen. En bevlogen medewerkers zorgen voor bevlogen organisaties. In het hoofdstuk over organisaties laat ik de voordelen zien van het vergroten van het collectieve bewustzijn en de energie van een organisatie. Ook reik ik vier praktische uitgangsprincipes aan hoe je ‘next level’ kunt gaan als organisatie. Ik sluit deel 3 af met een model voor ‘next level’ leiderschap. Daarin geef ik (innerlijk) leiders een kompas om bewustere keuzes te maken voor echte impact op mens en wereld.

Over Roy Wenting

Roy Wenting begeleidde duizenden professionals in grote organisaties naar innerlijke rust, veerkracht en groei. Hij gebruikt o.a. mindfulness meditatie, yoga en transformatiecoaching. Roy bracht 3 jaar door in Aziatische communities, kloosters en yogascholen. Als bedrijfskundige slaat hij de brug tussen actuele uitdagingen van professionals en impactvolle technieken voor zelfoptimalisatie. 

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden