Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

IT-kracht - 'Transparant en toegankelijk'

Sommige auteurs van non-fictie boeken hebben het talent om ingewikkelde zaken in begrijpelijke taal te presenteren. Auteur Rolf Grouve bezit dat talent! Met zijn nieuwe boek IT-kracht maakt hij de ingewikkelde materie rondom de automatisering van organisaties toegankelijk voor ‘niet-IT’ers’.

Hanneke Tinor-Centi | 7 oktober 2020 | 1-2 minuten leestijd

Het ingewikkelde vakjargon dat veel IT’ers bezigen en wat IT-projecten onnodig complex maakt, laat Grouve achterwege. Met zijn boek geeft hij eenieder die bezig is met een automatiseringsslag of dat van plan is, een middel in handen om ‘mee te kunnen’ met de experts binnen deze branche. Na het lezen van IT-kracht sta je zelf aan het roer van jouw automatiseringstraject en kan het je niet gebeuren dat je ingaat op de gepresenteerde deal waar vooral het IT-bedrijf baat bij heeft. Je bent namelijk in één klap een gelijkwaardige gesprekspartner.

Bovendien biedt Grouve je de middelen om jouw bedrijfsmodel en de toekomstbestendigheid daarvan, eens kritisch én met kennis van zaken te beschouwen. Je hebt een beter inzicht in de processen binnen jouw bedrijf en de wijze waarop jij je medewerkers goed c.q. beter kunt faciliteren bij bijvoorbeeld thuiswerken.

Met IT-kracht in de hand, neem je de regie (terug) over jouw IT-projecten. Het boek van Grouve toont aan dat er veel meer mogelijk is in jouw organisatie dan je wellicht tot op heden had verwacht. Innoveer jouw organisatie door te automatiseren en benut juist nu de ongekende mogelijkheden van IT om te anticiperen op de toekomst.

Grouve heeft zijn boek in duidelijk afgeschermde hoofdstukken opgedeeld, waardoor de lezer de informatie gedoseerd tot zich kan nemen én gemakkelijk terug kan vinden. De auteur heeft met zijn vorige boeken bovendien al onbetwistbaar bewezen over een transparante en toegankelijke schrijfstijl te beschikken en ook dit nieuwe boek zal veel ondernemers laten verzuchten dat zij IT-kracht eerder hadden willen lezen. Maar …. beter laat dan nooit!

Hanneke Tinor-Centi (1960), eigenaar van HT-C Communicatie en Marketing, tekstschrijver, boekrecensent en boekmarketeer.

Over Hanneke Tinor-Centi
Hanneke Tinor-Centi (1960), eigenaar van HT-C Communicatie en Marketing, tekstschrijver, boekrecensent en boekmarketeer.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden