Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

IT-kracht

Innoveren door te automatiseren

Paperback Nederlands 2020 9789492939456
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Je hoeft geen IT'er te zijn om je organisatie door te automatiseren. Er worden onterecht vaak veel ingewikkelde termen gebruikt. Daardoor worden veel IT-projecten complexer gemaakt dan nodig. Laat je vanaf nu niets meer wijsmaken door allerlei ‘experts’ die aangeven je te willen helpen, maar slechts de deal willen maken waar zij het meest aan kunnen verdienen. Neem zelf het heft in handen en pak de regie vanuit jouw bedrijfsbelang. Met de kennis uit IT-Kracht ben je in één keer een serieuze gesprekspartner.

Juist nu je in corona-tijd moet nadenken over jouw bedrijfsmodel en de toekomstbestendigheid daarvan, biedt IT-Kracht je handvatten om eens goed te bekijken hoe jij je processen kunt doorautomatiseren, betere inzichten kunt krijgen in jouw data om de organisatie te sturen en hoe jij je medewerkers goed kunt faciliteren bij bijvoorbeeld thuiswerken.

Op een praktische en bedrijfskundige manier worden IT-aspecten belicht. Als ondernemer wil je tevreden klanten en -medewerkers en natuurlijk veel plezier in je werk. Door je IT-Kracht te gebruiken en zelf de regie te pakken over jouw IT-projecten zul je zien dat er veel meer mogelijk is in jouw organisatie dan je wellicht tot op heden had verwacht. Innoveer jouw organisatie door te automatiseren en benut juist nu de ongekende mogelijkheden van IT om te anticiperen op de toekomst.

Specificaties

ISBN13:9789492939456
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:136
Druk:1
Verschijningsdatum:3-9-2020
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
IT-kracht - 'Transparant en toegankelijk'
Hanneke Tinor-Centi | 7 oktober 2020
Sommige auteurs van non-fictie boeken hebben het talent om ingewikkelde zaken in begrijpelijke taal te presenteren. Auteur Rolf Grouve bezit dat talent! Met zijn nieuwe boek IT-kracht maakt hij de ingewikkelde materie rondom de automatisering van organisaties toegankelijk voor ‘niet-IT’ers’.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Rolf Grouve

Rolf Grouve (1983) is ondernemer en directeur bij verschillende ondernemingen. Hij heeft zowel een IT- als een bedrijfskundige achtergrond. Hij schrijft regelmatig columns voor verschillende media over deze onderwerpen die hij verzamelt op het platform a-business.nl. Rolf heeft meerdere boeken geschreven over toekomstbestendig ondernemerschap, innovatie en subsidies.

Andere boeken door Rolf Grouve

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

1. IT als middel
2. Rare termen? Vertel gewoon wat het is!
3. Toekomstbeeld
4. Datadiscipline en beveiliging
5. Hoe kom je tot een aanschaf?
6. Het venijn van een implementatie
7. Jouw 'nieuwe werken'
8. En nu?
9. Aanpak bij fusies en overnames

Aan de slag
Dankwoord
Over de auteur
Verantwoording

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        IT-kracht