Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

Inspiratiekalender 2022 - 'Een mooie, waardevolle kalender'

Inspiratiekalender 2022 is afwisselend en nuttig. De ondertitel: 'tijdloze wijsheden en nieuwe inzichten over werk en leven' dekt de lading volledig.

Annemiek Sierhuis | 8 september 2021 | 1-2 minuten leestijd

Op 365 pagina's staat een variërend aanbod van vragen, wijsheden, uitspraken & tips. Die zijn ook leuk & luchtig. Het vraagt niet enorm veel tijd om bijvoorbeeld de vragen voor jezelf uit te werken. Dat past goed bij een kalender.

De makers van dit product hebben antwoord willen geven op de vraag hoe je meer rust kan krijgen in je leven, zowel in werk- als privé-omgeving. De kalender wil bijdragen om de alledaagse hectiek even te vergeten.

De lay-out is eenvoudig en prettig leesbaar. De kalender is op de voorkant na, geheel in zwart-wit.

De vragen zijn kort en duidelijk, bijvoorbeeld: ‘wat doe je om je doelen te behalen?' & ‘wat is het belangrijkste wat je van huis hebt meegekregen?' En de uitspraken van bekende mensen, zoals Nietzsche, passen goed bij het thema van de kalender: ‘Onze mooiste ervaringen zijn onze stilste momenten.'

Het geheel is samengesteld op basis van zeer diverse bronnen. Voor mij zijn de teksten veelal nieuw, en dat waardeer ik.

Sommige tips zijn even verrassend als praktisch, zoals begin december: ‘Is het 's nachts lekker koud, plant dan de bloembollen.'

Ik vind het een goed product, dat mij een glimlach kan geven en soms een tip die ik meteen kan gebruiken. Samengevat: een mooie, waardevolle kalender die menigeen met plezier ontvangt in de decembermaand - een leuk en attent cadeau dus.

Over Annemiek Sierhuis

Annemiek Sierhuis, fotograaf – bedrijfskundige – coach. Ze is de maker van de Creatieve Coachingskaarten.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Boek bij dit artikel

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden