Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Inspiratiekalender 2022

Tijdloze wijsheden en nieuwe inzichten over werk en leven

Scheurkalender (h) Nederlands 2021 9789047015130
Verkooppositie 2132238 dagen in de top 100
Nog niet verschenen, verwacht op 19‑08‑2021
14,99

Samenvatting

In de 'Inspiratiekalender 2022' vind je de beste inzichten, mooiste wijsheden, opmerkelijkste wetenswaardigheden, tips en praktische oefeningen van wetenschappers, psychologen en andere bekende denkers en doeners.

Hoe kun je bijvoorbeeld doelbewuster leven? Wat kun je het beste doen met al die uiteenlopende meningen? Hoe maak je het meeste van je tijd in een wereld vol afleiding? En, hoe zorg je goed voor jezelf als je thuiswerkt?

Met behulp van de ‘Inspiratiekalender 2022’, stap je iedere dag voor een kort moment uit de hectiek en alledag en wordt je uitgenodigd uit tot een dagelijks moment van reflectie, waarna je weer met een frisse blik naar werk en leven kijkt.

Specificaties

ISBN13:9789047015130
Taal:Nederlands
Bindwijze:scheurkalender (H)
Aantal pagina's:368
Druk:1
Verschijningsdatum:19-8-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Business Contact

Uitgeverij Business Contact richt zich op professionals en het algemene publiek. De uitgeverij is gespecialiseerd in vertalingen van de beste buitenlandse managementgoeroes en het publiceren van Nederlandstalige boeken die vernieuwende managementconcepten bevatten, met oog voor de toegankelijkheid en de praktische toepasbaarheid. We willen met onze boeken prikkelen, enthousiasmeren en inspireren, zonder het oog op inhoudelijke kwaliteit te verliezen. Juist aan de kwaliteit van de concepten en teksten besteden we veel tijd en energie. Een auteur mag van onze uitgeverij intensieve begeleiding verwachten, we zijn een serieuze sparringpartner voor nieuwe ideeën en daarnaast helpen we auteurs hun ideeën in concrete structuur en tekst om te zetten. Ook in de marketing en de pr is de uitgeverij sterk, zeker in de algemene media en de boekhandel. Wij kunnen grote campagnes opzetten en uitvoeren om een breed publiek te bereiken, maar ook specifieke doelgroepen bereiken.

Andere boeken door Business Contact

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inspiratiekalender 2022