Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

De FUNfactor

Een titel als De FUNfactor is gewaagd. Dat schept verwachtingen. En Judith Smits maakt die meer dan waar. Dit is echt een leuk boekje. Lekker licht en leesbaar. Vrolijke kleuren en vormen. Veel afwisseling en ook doe-dingen.

Ger van den Buijs | 1 februari 2019

Meestal laat ik die aan me voorbij gaan, maar de opzet van het boek is zo dat ik me deze keer heb laten verleiden een aantal van de taken ook uit te voeren.

Netwerken is voor de meesten van ons een uitdaging. Voor mij ook. Ik voel me niet doodongelukkig op een evenement, maar geheel op m’n gemak ben ik ook niet. En dat hoeft ook niet heb ik geleerd. Fun is iets anders dan gemak. Judith Smits leert je energie te delen en doelen te realiseren. Netwerk-evenementen zijn tenslotte geen vakantie maar werk. Maar het begint allemaal met het vrijmaken van positieve energie in jezelf. Het eerste hoofdstuk geeft je hiervoor inzichten en handige tips. Dit alles met een lekkere ‘down to earth’ aanpak. Doen dus en hop, naar je volgende event.

Over Ger van den Buijs

Ger van den Buijs is eigenaar van FiveDolphins.com, creatief denker en oplossingsontwerper. Daarnaast is hij spreker en auteur van Forget Reach, Start Selling.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden