Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
De wereld van morgen - 'Verplichte kost'
9 november 2017 | Feike Cats

Eigenlijk is De wereld van morgen van Richard van Hooijdonk verplichte kost voor iedereen die maar enigszins inzicht wil krijgen in de wereld van morgen.

Topspreker en inspirator Richard van Hooijdonk neemt ons in De wereld van morgen mee op reis richting 2035. En wat voor reis. Hij geeft op fantastische wijze inzicht in de ontwikkelingen. Waar gaat het naar toe in onze wereld? Wat is de impact van technologie  op ons leven, wonen en werken?

Als maar een kwart waar is van de mogelijkheden die de schrijver ons voorschotelt in zijn boek dan zijn de veranderingen al gigantisch. Veranderingen waar wij allemaal mee te maken krijgen en die dichter bij ons bed lijken dan menigeen denkt.

Het is een heerlijk boek om te lezen. Het inspireert je vanaf de eerste bladzijde en houdt je nieuwsgierig. Het zet aan tot denken. Zou het echt zo zijn dat we binnen niet al te lange tijd een chip in ons lichaam hebben om te voorkomen dat we ziek worden? En dat we met een hersenchip binnen enkele seconden Chinees spreken? Gaan wij inderdaad ons eigen voedsel printen en halen onze kleinkinderen nooit meer een rijbewijs?

De wereld van morgen is een absolute aanrader. Dank aan Richard van Hooijdonk voor de inspiratie en de reis die hij voorschotelt richting 2035!


Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden