Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The Long Tail (7 audio-cd's)

How endless choice is creating unlimited demand

Audio-cd Engels 2006 9781846570872
Niet leverbaar.
26,14

Samenvatting

Internet is onze businessmodellen aan het veranderen. De onbeperkte (schap)ruimte zorgt ervoor dat het aanbod op het web ongekend rijk is en door de onafhankelijkheid van tijd en plaats voor iedereen beschikbaar. Dit enorme aanbod creëert een alsmaar groeiende vraag.

Op het internet gelden dan ook andere distributieregels dan in de fysieke wereld waar vanwege de kosten alleen plaats is voor kassuccessen. Online geldt het 'Long-Tail'-effect: de verkoop van weliswaar kleine aantallen van een grote hoeveelheid producten levert een enorme omzet op.

In ongeveer acht uur wordt u verteld wat belangrijkste krachten zijn die ten grondslag liggen aan de LONGTAIL. Ook krijgt u tips over hoe u succesvol kan opereren op een 'Long Tail'-markt.

Specificaties

ISBN13:9781846570872
Taal:Engels
Bindwijze:audio-cd
Aantal pagina's:480
Uitgever:Hyperion
Druk:1
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Chris Anderson

Chris Anderson is hoofdredacteur van Wired, het grootste en meest toonaangevende nieuwemediablad met website van de Verenigde Staten. Eerder werkte hij in diverse redactiefuncties bij The Economist waar hij ook de eerste internetstrategie ontwikkelde en implementeerde.

Andere boeken door Chris Anderson

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Long Tail (7 audio-cd's)