Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Goldratts regels van projectmanagement

De principes van Het Doel toegepast op projecten

Paperback Nederlands 2024 9789000395231
Nog niet verschenen, verwacht op 02‑07‑2024
24,99

Samenvatting

De opvolger van de wereldwijde bestseller Het doel

In 1984 verscheen de wereldwijde bestseller Het doel van Eliyahu Goldratt. Het doel is een boek vol eyeopeners voor iedere manager die meer zich wil krijgen in zijn bedrijf en heeft het managementdenken in de westerse wereld compleet veranderd. In Nederland en Vlaanderen zijn er al meer dan 100.000 exemplaren verkocht en vandaag de dag is het boek nog steeds een succes.

Na het succes van Het doel bleef Goldratt zijn methodes verder ontwikkelen met de intentie om zijn nieuwste ideeën uit te werken tot een nieuw boek. Helaas overleed Goldratt in 2011. Zijn dochter Efrat Goldratt-Ashlag – met wie hij eerder het boek De keuze schreef – heeft het stokje overgenomen en in het jaar dat Het doel 40 jaar bestaat, verschijnt het nieuwste en ook laatste boek van Goldratt, Goldratts regels van projectmanagement.

Eliyahu Goldratt (1947-2011) is bij miljoenen lezers een begrip als wetenschapper, leermeester en managementgoeroe. Over de hele wereld passen economen, bedrijfskundigen en managers zijn gedachtegoed toe in hun eigen organisaties.

Efrat Goldratt-Ashlag heeft een doctoraat in de organisatiepsychologie en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trainingsmateriaal voor persoonlijke en organisatorische groei. Ze is coauteur van Goldratts levensfilosofieboek De keuze.

Specificaties

ISBN13:9789000395231
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:2-7-2024
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Over Efrat Goldratt-Ashlag

Efrat Goldratt-Ashlag heeft een doctoraat in de organsatiepsychologie en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van trainingsmateriaal voor persoonlijke en organisatorische groei. Ze is coauteur van Eliyahu Goldratts levensfilosofieboek De keuze.

Andere boeken door Efrat Goldratt-Ashlag

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Goldratts regels van projectmanagement