Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De krakende comfortzone

Creëer als professional je eigen toekomst

Paperback Nederlands 2022 9789024438501
Nog niet verschenen, verwacht op 04‑01‑2022
23,50

Samenvatting

Verdiep het inzicht in je talent als er van alle kanten aan je getrokken wordt. Zo pak je de regie terug!

Als ervaren professional doe je ‘mooi werk’: je zet je expertise in, je levert een zinvolle bijdrage aan je klanten en de maatschappij, je wordt gewaardeerd en ervaart voldoening. Met mooi werk zit je stevig in je comfortzone, het gebied waar je terechtkomt wanneer je als professional een groot aantal vlieguren hebt gemaakt.

Maar anno 2021 zijn er geen garanties dat dit zo blijft. Vele invloeden zetten je comfortzone onder druk. De omgeving is voortdurend in beweging door de impact van technologie en de complexiteit van vraagstukken. En zelf sta je ook niet stil. Je ziet kansen. Je hebt het gevoel dat er nog meer in het vat zit. Wat nu?

Dit boek geeft een schat aan inzichten en tools om opnieuw koers te zetten naar mooi werk wanneer je comfortzone begint te kraken. Neem het roer in eigen hand!

Specificaties

ISBN13:9789024438501
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:4-1-2022
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Hugo Hoetink

Hugo Hoetink werkt als senior trainer/adviseur bij Horizon Training & Ontwikkeling. Hij heeft een passie voor de ontwikkeling van mensen in relatie tot de bijdrage die zij leveren aan hun organisatie en haar klanten. In 2006 was hij coauteur van 'De beer is los. Strategie voor persoonlijke groei'.

Andere boeken door Hugo Hoetink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De krakende comfortzone