Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

AI in de praktijk

In drie stappen kunstmatige intelligentie in je organisatie

Paperback Nederlands 2022 9789024444168
Nog niet verschenen, verwacht op 14‑02‑2022
23,50

Samenvatting

Kunstmatige intelligentie (AI) is populair en wordt met de dag belangrijker voor organisaties. AI is ingewikkeld, maar we kunnen de implementatie ervan niet alleen aan programmeurs overlaten. Organisaties en hun leiders moeten nadenken over hoe AI kan helpen hun bedrijfsprocessen te verbeteren.

AI in de praktijk legt uit hoe je in drie praktijkgerichte stappen zélf een plan maakt voor AI in je organisatie. De eerste stap gaat in op de implicaties voor ethiek, privacy en leiderschap. Stap twee verkent de mogelijkheden: wat kan er in mijn organisatie al wel met AI en wat nog niet? In deze stap maak je ook een toepassingsplan. In de derde en laatste stap bepaal je de prioriteiten in de AI-plannen en zorg je dat ze ingebed worden in bestaande systemen van de organisatie.

Dit boek gaat niet over moeilijke algoritmen en complexe programmering. Het is bedoeld voor iedereen die zich wil voorbereiden op de komst van AI in de eigen organisatie: van managers tot data-analisten en van businessconsultants tot projectleiders. Met lessen van AI-specialisten en voorbeelden bij onder andere banken, de politie en supermarkten wordt duidelijk hoe je AI optimaal kunt gebruiken in je eigen organisatie.

Specificaties

ISBN13:9789024444168
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:14-2-2022

Over Hennie Huijgens

Hennie Huijgens is computerwetenschapper en onderzoekt de effecten van kunstmatige intelligentie op de industrie. Naast zelfstandig AI-specialist is hij als gastonderzoeker verbonden aan de TU Delft. Hij ontwikkelde onder andere het AI in Practice-programma, een online leerprogramma dat is opgezet in nauwe samenwerking met Innovation Centers for Artificial Intelligence (ICAI). Verder is hij auteur van Agile werkt. Meten, analyseren en benchmarken van IT-projecten (2017).

Andere boeken door Hennie Huijgens

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        AI in de praktijk