Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Tweebaans werk

Als je meer wilt dan één baan bieden kan

Paperback Nederlands 2023 9789024451852
Nog niet verschenen, verwacht op 12‑05‑2023
24,50

Samenvatting

Zo benut je de kracht van het combineren.

Werk is belangrijk. Jij bent veelzijdig. Als jij niet in een hokje past, waarom zou je dan wel maar één baan hebben? Mensen denken nauwelijks buiten de grenzen van één baan. In dit boek laten Luc Dorenbosch en Mark van Vuuren (onderzoekers en ervaringsdeskundigen) zien hoe je beter tot je recht komt door je takenpakket zelf samen te stellen. Je kunt verrassende combinaties maken. Luc en Mark doen het zelf ook.

'Tweebaans werk' geeft inzicht in hoe je met meerdere banen werkt: het biedt een grondige beschrijving van het fenomeen en een praktische, realistische handleiding voor wie het wil verkennen. Zo verrijk je je werk en je leven en verklein je de kans op vervreemding.

Voor hr en management biedt het boek een kennismaking met 'de dubbele loopbaan'; het werpt een nieuw licht op hoe je mobiliteit en inzetbaarheid van medewerkers effectief kunt stimuleren. Een zelfhulpboek dat op de plank 'non-fictie' mag.

Specificaties

ISBN13:9789024451852
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:196
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:12-5-2023
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Over Luc Dorenbosch

Dr. Luc Dorenbosch studeerde Human Resource Studies en promoveerde aan de Universiteit van Tilburg. Hij werkt momenteel als onderzoeker/adviseur bij TNO Arbeid te Hoofddorp. Hij houdt zich bezig met job crafting als middel om functies te verduurzamen, zodat werknemers langer inzetbaar blijven in hun huidige werk.

Andere boeken door Luc Dorenbosch

Over Mark van Vuuren

Mark van Vuuren (1975) is Associate Professor Organizational Communication en Opleidingsdirecteur Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente. Hij onderzoekt onder andere de manieren waarop professionals betekenis verlenen aan hun werk in contexten die bol staan van technologische ontwikkelingen, en ook hoe mensen met exact dezelfde taakomschrijving totaal verschillende banen kunnen hebben. Mark werd verkozen tot beste docent van de universiteit, was visiting professor in Canada (Université de Montréal), Denemarken (Arhus Business School) en Zweden (Linkoping). Behalve wetenschappelijke artikelen schreef Mark nog boeken over job crafting (‘Mooi Werk’, met Luc Dorenbosch) en impliciete communicatie (‘100% consistent’, met Ilse van Ravenstein en Bas van Glabbeek).

Andere boeken door Mark van Vuuren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Tweebaans werk