Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Veranderprikkels

18x meer kans dat het lukt

Gebonden Nederlands 2023 9789024458370
Nog niet verschenen, verwacht op 05‑12‑2023
39,95

Samenvatting

De zoektocht naar een aanpak die werkt, wordt steeds urgenter. Want we veranderen wat af in organisaties. Af en toe een traject met 1 vlag op 1 berg, een begin en een eind: dat was vroeger. Nu is verandering dagelijkse realiteit, met binnen en buiten meerdere vlaggen, beweeglijke bergen, onophoudelijk en alles grijpt in elkaar. In dit boek vind je een unieke combinatie van inzichten waarmee je in die chaotische werkelijkheid toch vorm kunt geven aan verandering. In welke rol je dat ook wilt: adviseur, leidinggevende, strateeg, teamlid. Thuis kan ook J.

Ontdek achttien inspirerende perspectieven uit onder meer de natuur, psychologie, wiskunde, antropologie en organisatiekunde. En lees welke rode draad en nieuwe ideeen er ontstaan als je ze bij elkaar brengt en ze elkaar kruisbestuiven. Renate en Agnes illustreren met praktijkverhalen, maken licht en prikkelen tot actie.

• Er zijn heel veel veranderkundige inzichten: daar hoef je je dankzij dit boek niet allemaal in te verdiepen
• Met praktijkvoorbeelden en persoonlijke verhalen die inspireren en houvast geven voor je eigen dagelijkse praktijk en die uitdagen tot doen
• Het maakt veranderen licht en haalbaar Als niks meer stilstaat, waar vind je dan houvast voor de verandering die jij graag wilt?

Specificaties

ISBN13:9789024458370
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:256
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:5-12-2023
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Over Renate Kamp

Renate Kamp is lid van het managementteam Belastingdienst/Noord.

Andere boeken door Renate Kamp

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Veranderprikkels