Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Cruise Control

Hoe je met AI lekker veel tijd vrijspeelt voor je échte leiderschap

Paperback Nederlands 2024 9789024468034
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑11‑2024
24,95

Samenvatting

Veel, heel veel, leidinggevenden zijn in verwarring over AI en hebben geen idee welke kant het uitgaat. Ze zoeken een baken om hun eigen koers te kunnen bepalen. Dit boek is zo’n baken.

De komst van Artificial Intelligence lijkt op een tsunami. De eerste golf valt tegen, waardoor velen het negeren. Maar dan opeens: bam! – een vloedgolf aan innovaties die de samenleving op haar kop zet. Net als bij de verbrandingsmotor, elektriciteit en internet. Het komt er onherroepelijk aan.

Tegelijkertijd hebben veel leidinggevenden hun handen vol: schuivende prioriteiten, eindeloze meetings, brandjes die nú geblust moeten worden en maar weinig tijd voor geconcentreerd denkwerk. De perfecte storm, nu de rest van de mensheid juist naar hén kijkt om ons behendig door deze tornado te navigeren.

In zijn nieuwste boek onthult Taco Oosterkamp hoe je als leider AI heel praktisch inzet om je team op cruise control te zetten en daardoor weer toe te komen aan écht leidinggeven. Dat hebben we nodig: visionaire leiders met oog en ruimte voor strategie.

Dit boek is essentieel voor iedereen die leidinggeeft aan een professioneel team en, met liefde voor het vak, deze boot niet wil missen.

De potentiële impact van AI is wereldnieuws en zou volgens sommige experts complete samenlevingen kunnen gaan ontregelen. Opvallend nieuwe insteek: hoe kunnen we de kracht van AI vandaag nog toepassen in het verbeteren en versnellen van de belangrijke taken en processen van leiderschap?

Inclusief online bijlage vol praktische tips, tools en prompts – zodat lezers er direct zelf mee aan het werk kunnen.

Specificaties

ISBN13:9789024468034
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:20-11-2024
ISSN:

Over Taco Oosterkamp

Taco Oosterkamp is expert in slimmer werken. Samen met het team van zijn bedrijf meereffect traint en coacht hij professionals in de door David Allen ontwikkelde methode 'Getting Things Done', een gestroomlijnde manier om zo effectief mogelijk te werken. Oosterkamp schrijft elke twee weken een pakkend en praktisch artikel over slimmer werken voor alweer veertigduizend lezers, is vaste columnist van Microsoft en Lifehacking en vermoeit z'n hersens met de vraag hoe hij in binnen- en buitenland steeds meer effect kan bereiken voor zijn klanten.

Andere boeken door Taco Oosterkamp

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Cruise Control