Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Goed verhaal

Succesvolle storytelling in 7 stappen

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2024 9789047017479
10
Voormalig top 10Totaal 8 dagen
Voormalig top 100Totaal 51 dagen
Verkooppositie 2200Hoogste positie: 7
Direct te downloaden

Samenvatting

Wil je alle medewerkers en stakeholders meekrijgen met een nieuwe visie of strategie van je organisatie? Wil je een team hechter en succesvoller maken? Wil je alle neuzen dezelfde kant op krijgen? Vertel een goed verhaal!

Storytelling is dé manier waarop we de wereld begrijpen, ons met elkaar verbinden en in beweging komen. Daarom is storytelling de sleutel voor je succes als leider, team en organisatie. Het goede nieuws: iedereen kan de ongelooflijke superkracht van storytelling leren gebruiken. De basisvaardigheden heb je al. Want onze hersenen zijn geen fabrieken van logica, maar van verhalen.

Met dit boek geeft ervaren journalist en storytelling-expert Herman Wegter je de sleutel in handen. Aan de hand van de zeven stappen van zijn story-of-story-model ontdek je het geheim achter elk goed verhaal. Zodat jij de superkracht van storytelling maximaal in kunt zetten voor verandering, groei en verbinding.

‘Herman geeft met dit boek zelf het voorbeeld van het effect van een goed verhaal. Een krachtig hulpmiddel dat leiders en professionals helpt te komen tot een verhaal dat inspireert en beklijft.’
Selma Spaas, Director Exective Education, Nyenrode

‘Hermans storytelling-aanpak heeft een hele nieuwe bron van inspiratie geopend die mij als leider kan laten groeien.’
Seada van den Herik, CEO Onderlinge ’s Gravenhage

‘De zeven stappen hielpen ons om te ontdekken dat ons goede verhaal al dichterbij was dan we dachten, en dat ons verhaal het fundament is waarop we als organisatie verder kunnen bouwen.’
Peter Nas, algemeen directeur PMT Groep

‘Dankzij Hermans methodiek is het ons gelukt onze purpose als organisatie expliciet te maken. Daardoor kunnen we veel meer focus aanbrengen en onze mensen uitnodigen en inspireren om écht mee te doen.’
Johan van den Neste, directeur UNIVE Schade en Herverzekering

‘Praktisch en toepasbaar: Herman vertelt een goed verhaal over het vertellen van een goed verhaal. En een pakkend en toekomstgericht verhaal is een belangrijke voorwaarde om je nieuwe visie of strategie succesvol te realiseren.’
Lizette Cohen Verboom, Business Director Executive Education and Lecturer Leadership, Nyenrode Business Universiteit

Specificaties

ISBN13:9789047017479
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:2-4-2024
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Goed verhaal! - ‘Praktische tips en een welkome aanvulling’
Henk Jan Kamsteeg | 17 april 2024
Alle leidinggevenden en bedrijven zouden een goed verhaal moeten kunnen vertellen. En waarom hiervoor niet in de leer gaan bij storytellers uit Holywood? Herman Wegter schreef het leuke boek ‘Goed verhaal!’ en neemt ons mee in zeven cruciale stappen die een goed verhaal garanderen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Interviews en artikelen (2)

interview
Storytelling is de spil waar al onze interactie om draait
Kim Buitenhuis 10 juni 2024 Van een hechter team creëren tot medewerkers enthousiasmeren voor een nieuwe strategie: een goed verhaal helpt je daarbij, weet expert Herman Wegter als geen ander. Hij leert je de kracht van storytelling maximaal in te zetten voor verandering, groei en verbinding in zijn boek ‘Goed verhaal -  Succesvolle storytelling in 7 stappen’.
preview
Goed verhaal - Succesvolle storytelling in 7 stappen
Herman Wegter 5 april 2024 Storytelling is de sleutel tot succes voor jou als leider, team en organisatie. Met een goed verhaal krijg je de neuzen dezelfde kant op, beweeg je medewerkers en stakeholders richting een nieuwe visie of strategie en creëer je een hechter en succesvoller team. Maar wat is een goed verhaal?

Over Herman Wegter

Herman Wegter werkt sinds 2004 als storytelling-expert voor leiders, teams en organisaties. Daarbij put hij uit meer dan twintig jaar ervaring in de media (npo) als presentator, regisseur en hoofdredacteur, maar ook uit zijn studie Journalistiek, jarenlange research en opleidingen bij onder andere Columbia University en Case Western Reserve University. Herman is gastdocent bij Nyenrode Business Universiteit en partner bij Jawel, een trainingsbureau voor leiderschap en teamontwikkeling.

Andere boeken door Herman Wegter

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Goed verhaal