Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

The Future of Faith

Ethics, religion and spirituality in the new world order

E-book Epub met watermerkbeveiliging Engels 2010 9789055940035
Direct te downloaden

Samenvatting

Veel mensen vrezen de toekomst, maar de beroemde futuroloog Adjiedj Bakas en journalist Minne Buwalda geloven dat wij op de rand van een inspirerende nieuwe tijd staan. De economische en politieke wereldorde verandert snel. Het kapitalisme is aan het vernieuwen na de recente economische crisis. Landen zoals China en India nemen het over terwijl Europa en Rusland op hun retour zijn. Het klimaat verandert onder de invloed van onze aanval op het milieu. Deze economische en politieke en verschuivingen zullen grote impact hebben op individuen en gemeenschappen.

'The Future of Faith' onderzoekt hoe deze fundamentele veranderingen de ethiek, de godsdienst en de spiritualiteit een nieuwe vorm zullen geven. Het is duidelijk dat de toekomst niet voor iedereen mooi zal zijn, maar dat was in het verleden ook niet zo. En in deze nieuwe eeuw kunnen wij ons eigen geluk op manieren organiseren en optimaliseren de we ons nog maar amper kunnen voorstellen.

Specificaties

ISBN13:9789055940035
Taal:Engels
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:292
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:12-1-2012
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Over Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas (1963) werd uitgeroepen tot Trendwatcher van het Jaar 2009 en Zwarte Zakenman van het jaar 2008. Hij geldt als 'eminent' (De Wereld Draait Door), 'prominent' (De Volkskrant), 'laagdrempelig' (De Telegraaf), 'Europa's beste trendwatcher' (Story), 'goed onderbouwend' (NRC Handelsblad), 'de verpersoonlijking van vooruitgang' (Elsevier), 'een top-10 spreker' (Management Team), 'niet alledaags' (Intermediair), 'origineel' (Elle), 'bijzonder' (Linda), 'spannend' (Esta), 'optimistisch' (CNN), 'inspirerend' (BBC), 'provocerend' (Het Parool) en 'vrolijk' (Trouw). Door de lezers van het blad 'Sprout' werd hij uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mannen onder de 50.

Andere boeken door Adjiedj Bakas

Over Minne Buwalda

Minne Buwalda studeerde filosofie en werkt als redacteur en publicist. Hij schrijft over trends in spiritualiteit en verzorgt daar ook lezingen over.

Andere boeken door Minne Buwalda

Inhoudsopgave

1. Some backgrounds on ethics, religion and spirituality
2. Religion, spirituality and ethics in a new world order
3. The future of faith: The megatrends

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Future of Faith