Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Geluk is een mindset

buig tegenslag om in succes

Paperback NL 2021 9789082476446
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Bepaal je eigen geluk

Even een schakelaar omzetten naar de modus geluk, succes of welbehagen en het leven lacht je toe. Het klinkt zo eenvoudig, maar is het dat ook?

Geluk is een mindset is vooral een praktisch boek, het bevat levenslessen en handvaten voor persoonlijk geluk en succes, die u als lezer zelf uit het verhaal kunt destilleren. Onderzoek wijst uit dat de inhoud op die manier veel beter in ons brein wordt verankerd dan bij het oplepelen van lijstjes met tips & tricks.

Bestsellerauteur Frank Krake schrijft in deze autobiografie over hoe om te gaan met tegenslagen, hoe negatieve gebeurtenissen om te buigen in positieve energie, hoe geluk af te dwingen in het streven naar succes en hoe simpelweg gelukkig te zijn. Hij concludeert dat geluk een mindset is, en dat de sleutel tot het bereiken van het ultieme geluk vooral bij jezelf ligt.

Boeiend, leerzaam en soms hilarisch…. en het leest als een trein – Rick van der Ploeg - hoogleraar – voormalig Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen

Zo ziet veerkracht eruit: vallen en weer opstaan. Een uiterst inspirerend verhaal. Om je aan op te trekken! –
Dorine Holman – literair boekingsagent en culturele marcom

Frank Krake (1968) publiceerde bestsellers als Menthol, De laatste getuige en Hannelore. In Nederland werden meer dan 100.000 boeken verkocht en zijn werk verscheen in zeven talen.

Specificaties

ISBN13:9789082476446
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:250
Verschijningsdatum:3-11-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geluk is een mindset