Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Sell your Baby

Dé nr. 1 exitstrategie voor ondernemers

Gebonden Nederlands 2022 9789401482202
Nog niet verschenen, verwacht op 24‑05‑2022
29,99

Samenvatting

Jouw exitstrategie als ondernemer begint op dag 1

De meest succesvolle versie van jouw bedrijf, bouw je vanuit het tijdig plannen van jouw exitstrategie als ondernemer. Door je bedrijf als je 'kindje' te beschouwen, trek jij als ondernemer, vaak onbedoeld, de handrem op in het groeitraject van je bedrijf.

Sell Your Baby geeft ondernemers de juiste inzichten om de exitstrategie te gebruiken als katalysator en als fundament voor de meest succesvolle versie van jouw bedrijf. Iedere ondernemer moet zijn bedrijf zo snel mogelijk verkoopsklaar maken, ook al blijf je nog jarenlang met veel passie aan het stuur. Komt het moment dat je toch iets anders wilt gaan doen? Dan kan je maar beter weten hoe je jouw bedrijf op de meest succesvolle manier kan overlaten.

Dat proces begint niet wanneer jij beslist om je bedrijf te verkopen, maar vele jaren vooraf. Anders kan het jou als ondernemer veel tijd, waardevolle keuzemogelijkheden en bakken geld kosten.

Specificaties

ISBN13:9789401482202
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:240
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:24-5-2022
Hoofdrubriek:Ondernemen

Over Andy Coomans

Andy Coomans is een succesvol ondernemer, spreker en auteur met een focus op strategische marketing, bedrijfscultuur en duurzaam ondernemerschap.

Andere boeken door Andy Coomans

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sell your Baby