Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Hoogsensitief op het werk

Paperback Nederlands 2023 9789401487214
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑11‑2023
24,99

Samenvatting

Heb jij ook zo'n moeite met solliciteren, omdat je jezelf dan in nauwelijks een half uur tijd moet verkopen? Neem jij de stemming van je collega's gemakkelijk over? Of vind je het lastig om steeds weer te moeten schakelen tussen thuiswerk en de drukte op kantoor?

Hoogsensitief zijn brengt op werkvlak heel wat uitdagingen mee. Maar vergis je niet: als hoogsensitieve medewerker beschik je ook over heel wat troeven. Het is alleen een kwestie om deze te ontdekken, ze verder te ontwikkelen en ze goed te leren inzetten.

In deze basisgids krijg je heel wat praktische tips, met specifieke aandacht voor de uitdagingen én kansen die het nieuwe hybride werken biedt aan hoogsensitieve personen.

Specificaties

ISBN13:9789401487214
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:256
Uitgever:Lannoo
Druk:2
Verschijningsdatum:15-11-2023
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Over Ilse Van den Daele

Ilse Van den Daele is oprichter en voorzitter van de Vlaamse vereniging voor Hooggevoelige Personen. Deze vereniging organiseert onder meer studiedagen en infosessies voor ouders en hulpverleners.

Andere boeken door Ilse Van den Daele

Over Karin Nauwelaerts

Karin Nauwelaerts heeft uitgebreide ervaring in HR en verandermanagement, onder meer als directeur en verandermanager bij de Stad Antwerpen en sinds 2011 als bestuurscoördinator-districtssecretaris.

Andere boeken door Karin Nauwelaerts

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoogsensitief op het werk