Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Essentie van programmamanagement voor opdrachtgevers

Ook leesbaar voor niet-opdrachtgevers

Paperback Nederlands 2021 9789403612348
Verkooppositie 153Hoogste positie: 129
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

De komende jaren blijft programmatisch werken aan belang toenemen. Steeds meer opgaven binnen onze inmiddels complexe maatschappij vragen om een aanpak waar programmatisch werken zich uitstekend voor leent. Waar projectmatig werken al steeds meer ingeburgerd raakt in organisaties, staat programmatisch werken pas aan het begin.

Daarbij komt, hoe vanzelfsprekend ook, dat de keuzes die opdrachtgever en opdrachtnemer (programmamanager) samen voorbereiden, bespreken, maken en uitvoeren, enorm bepalend zijn voor het succes van het programma. Des te beter de keuzes aan het begin, des te beter de uitvoering. Klinkt simpel en dat is het ook. Om die goede keuzes aan het begin te kunnen maken, helpt het als een opdrachtgever vooraf weet waar hij of zij allemaal mee te maken gaat krijgen.

Denkend vanuit wat opdrachtgevers nodig hebben, is dit geen vuistdik handboek rondom programmamanagement of programmatisch werken. Dit boekje bevat de essentie voor opdrachtgevers: een rijtje onderwerpen, waar de afgelopen jaren veel programma’s over zijn gestruikeld. Bij elk van die onderwerpen staan gedachten om dat struikelen te voorkomen.

Specificaties

ISBN13:9789403612348
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:114
Druk:1
Verschijningsdatum:12-1-2021
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Expertrecensies (1)

Essentie van programmamanagement voor opdrachtgevers - Niet te moeilijk
Rudy Kor | 3 juni 2021
Niels Van Loon heeft in Essentie van programmamanagement voor opdrachtgevers zijn ervaringen met het managen van programma's vastgelegd. In 19 korte hoofdstukken beschrijft hij, bijna in spreektaal, wat volgens hem nodig is om een programma tot een goed einde te brengen.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Essentie van programmamanagement voor opdrachtgevers