Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Speak up dear!

Over vrouwen, profileren en spreken

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789462200258
10
Voormalig top 10Totaal 7 dagen
Voormalig top 100Totaal 7 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Spreken is een fantastisch middel om uw professionele zichtbaarheid te vergroten. Maar een vrouw die spreekt moet balanceren op een smalle evenwichtsbalk. Als ze zich te dominant opstelt wordt ze afgewezen omdat ze niet aardig genoeg is. Gedraagt ze zich weer te aardig dan wordt ze niet serieus genomen.

De eisen die aan vrouwen gesteld worden zijn heel anders dan de eisen die aan mannen gesteld worden. Een vrouw die aan zelfpromotie doet wordt erom afgewezen, terwijl een man die precies hetzelfde doet een 'lekkere competente vent' is. Hoe zit dit precies? Waarom worden er eigenlijk andere dingen van vrouwen verwacht? En hoe gaat u hier slim mee om?

Dit boek laat u zien wat het geheim is van sterk geprofileerde vrouwen. Het geeft u de middelen in handen om strategisch om te gaan met de uitdagingen rond het spreken. Van de inhoudelijke voorbereiding tot aan uw kledingkeuze: het passeert allemaal de revue. Zodat u vanaf nu elk podium met succes kunt beklimmen. Speak up dear!

Experts over Speak up dear!
'Natalie en Farah geven nuchtere, geestige en intelligente adviezen waar je als spreker écht wat aan hebt.' - Cécile Narinx, hoofdredacteur ELLE

'Het beste boek voor je carrière als spreker, op het podium of aan de vergadertafel' - Simone Brummelhuis, founder en CEO The Next Women

Specificaties

ISBN13:9789462200258
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:128
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:6-3-2013
ISSN:

Lezersrecensies

4.3 van de 5
3 stemmen
1
2
0
0
0

Over Farah Nobbe

Farah Nobbe is eigenaar van Nobbe | Mieras trainingen, een bureau dat gespecialiseerd is in presentatietrainingen. Farah Nobbe - van Steenoven (1968) is mede-eigenaar van Nobbe | Mieras trainingen. Zij volgde een theateropleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Na haar opleiding werkte zij als regisseur, schrijver en actrice voor theater en televisie. Gaandeweg werd ze steeds meer gevraagd als trainer en coach in presenteren. Dit leidde in 2004 tot het oprichten van haar eigen bureau. Omdat ze ontevreden was over wat ze aantrof in de reguliere presentatietrainingen, ontwikkelde zij nieuwe trainingsmethodieken waarbij ze putte uit de wereld van het theater, televisie, film en psychologie.

Andere boeken door Farah Nobbe

Over Natalie Holwerda

Natalie Holwerda-Mieras is eigenaar van Nobbe | Mieras trainingen, een bureau dat gespecialiseerd is in presentatietrainingen.

Andere boeken door Natalie Holwerda

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Waar blijven de vrouwen
2. De spagaat
3. Warm en competent overkomen
4. De inhoud en de verpakking
5. Zes inspirerende vrouwen
6. En nu jij

Bronnen
Over de auteurs
Over het bureau
Dankwoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Speak up dear!