Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
e.a.

Alles uit jezelf halen

Voor jou en je leefomgeving

Paperback Nederlands 2024 9789462724105
Verkooppositie 960Hoogste positie: 923
Nog niet verschenen, verwacht op 05‑09‑2024

Samenvatting

Heb je het gevoel dat er meer in jou zit dan je er nu uithaalt? Denk je dat je een betere bijdrage zou kunnen leveren aan jouw wereld? Wil je meer voldoening en geluk ervaren? Dr. Nick van Dam en 20 wereldwijde experts bieden je de laatste inzichten in hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden.

Met Alles uit jezelf halen word je een meester in persoonlijk leiderschap. Aan de hand van een overzichtelijk model dat alle dimensies van je leven omvat krijg je toegang tot de ongekende mogelijkheden die jouw lichaam, geest, ambities en leefomgeving je bieden.

De nieuwste wetenschappelijke kennis over vitaliteit, geluk en voldoening is in dit boek vertaald naar praktische adviezen om je leven te verbeteren. Ieder hoofdstuk is apart te lezen, dus je kunt instappen bij het deel dat aansluit bij jouw behoefte en interesse. Focus bijvoorbeeld op veerkracht, slaap, je relaties, grip op je financiën, of één van de vijftien andere gebieden waar groeimogelijkheden liggen.

Aan de hand van persoonlijke verhalen, bewezen methodes en vragen voor zelfreflectie ontdek je wat jij kunt doen om een volgende stap te zetten naar een vervullend en waardevol bestaan, voor jou en voor je leefomgeving.

Specificaties

ISBN13:9789462724105
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:384
Druk:1
Verschijningsdatum:5-9-2024
ISSN:

Over Nick van Dam

Dr. Nick van Dam is een toonaangevende expert op het gebied van leren en leiderschapsontwikkeling, met internationale erkenning als auteur, adviseur en spreker. Voormalig partner en Chief Learning Officer bij Deloitte en McKinsey & Company, nu extern senior adviseur bij McKinsey & Company. Hij vervult een rol als lid van het College van Bestuur van IE University Madrid, waar hij innovatie leidt, en is hoogleraar aan IE University Madrid en Nyenrode Business Universiteit.

Andere boeken door Nick van Dam

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Alles uit jezelf halen