Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789463561952. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Effectief thuiswerken en online vergaderen, 2e editie

Leer slim en effectief werken met Zoom, Teams, Meet en meer

Paperback Nederlands 2023 9789463562256
Nog niet verschenen, verwacht op 31‑01‑2024
24,99

Samenvatting

Zoom, Google Meet, Microsoft Teams, Skype... Het zijn maar enkele van de vele oplossingen die we gebruiken om te werken vanuit huis en in contact te blijven met collega’s, vrienden, familie en geliefden. Elk programma heeft zo zijn eigen functies, eigenaardigheden en interessante mogelijkheden ten aanzien van functionaliteit en beveiliging.

De geactualiseerde tweede editie van dit praktische boek behandelt een groot aantal populaire programma’s voor videovergaderen en online samenwerken.

Het is geschreven vanuit de praktijk en gelardeerd met tips om thuiswerken nog efficiënter te maken, zodat er meer tijd overblijft voor de leuke kanten van de nieuwe manier van werken. Daarnaast leer je ook aanvullende programma’s en hulpmiddelen voor thuiswerken kennen, en is er veel aandacht voor het belang van een goede werkomgeving alsmede fysieke en mentale gesteldheid.

Specificaties

ISBN13:9789463562256
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:2
Verschijningsdatum:31-1-2024
ISSN:

Expertrecensies (1)

Effectief thuiswerken en vergaderen - 'Meer dan alleen online werken'
Geert Vandamme | 3 mei 2021
Boeiend is een geschikt woord om de inhoud van Effectief thuiswerken en vergaderen te omschrijven. Mocht ik een mindmap rond beide thema's opstellen dan kan ik na het doorlezen van dit boek zeker stellen dat mijn kennis zowel breder als dieper is geworden.
Lees verder

Over Victor Peters

Victor G.B. Peters is docent-onderzoeker ICT & Creative Technologies aan een hogeschool en geeft lectures en workshops in binnen- en buitenland. Hij heeft een lange reeks boeken over ICT, media en internet gepubliceerd en blijft altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden om schijnbaar complexe technologie toegankelijk te maken voor een groot publiek. Zijn belangrijkste boodschap: ‘Programmeren is geen technisch vak, het is een creatief vak dat iedereen kan leren.’

Andere boeken door Victor Peters

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Effectief thuiswerken en online vergaderen, 2e editie