Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Laat Zapier voor je werken!

Paperback Nederlands 2024 9789463563437
Nog niet verschenen, verwacht op 28‑03‑2024
29,99

Samenvatting

Zapier is een online automatiseringsplatform dat verschillende webapplicaties met elkaar verbindt en automatiseert. Het functioneert als een tussenpersoon die verschillende applicaties (zoals Gmail, Slack, Dropbox en meer) kan laten communiceren en samenwerken zonder dat daarvoor geprogrammeerd hoeft te worden. Met meer dan 3000 ondersteunde apps biedt Zapier een breed scala aan integratiemogelijkheden.

Dit boek behandelt de vele voordelen van het werken met Zapier, zoals de mogelijkheid om repetitieve taken te automatiseren, waardoor tijd en moeite bespaard worden. Dit gebeurt aan de hand van zaps, geautomatiseerde workflows tussen apps. Zo kun je een zap instellen die automatisch e-mails verstuurt wanneer een bepaalde trigger in een andere app geactiveerd wordt. Dit verhoogt de efficiëntie en vermindert de kans op (menselijke) fouten.

Zapier kan ook worden gebruikt om ChatGPT te integreren met andere apps. Zo kun je zaps opzetten die ChatGPT-antwoorden doorstuurt naar een Slack-kanaal, of ChatGPT gebruiken om automatisch e-mailantwoorden te genereren. Vanzelfsprekend komen al deze mogelijkheden in dit praktische boek aan de orde.

- Het enige Nederlandstalige boek over Zapier, volledig actueel en up-to-date.
- Bevat talloze direct toepasbare voorbeelden en scenario’s.

Specificaties

ISBN13:9789463563437
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:28-3-2024
ISSN:

Over Bob van Duuren

Bob van Duuren is oprichter en directeur van Van Duuren Media en schrijft ruim 35 jaar boeken over een groot aantal computeronderwerpen, waarbij zijn affiniteit bij internet, programmeren, grafische toepassingen en AI ligt. Tegenwoordig houdt hij zich voornamelijk bezig met het uitbouwen van de uitgeverij, en werkt hij aan nieuwe uitgavemodellen. Hij is nog altijd een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland en geeft sinds 2002 leiding aan Van Duuren Media.

Andere boeken door Bob van Duuren

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Laat Zapier voor je werken!