Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Thuisvoordeel

Wat we van digital nomads kunnen leren over plaatsonafhankelijk werken

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789464015126
Direct te downloaden

Samenvatting

Ooit was thuiswerken een beloning, dé manier om onze work-lifebalance te bewaken. Maar dan kwam corona, werd thuiswerken de norm en voor velen precies datgene wat een gebalanceerd leven in de weg staat. Met z’n allen terug naar kantoor dan?

Specialisten zijn het er over eens dat de werkplek van morgen plaatsonafhankelijk en zelfs transnationaal is. Plaatsonafhankelijk werken biedt tal van voordelen. Het is het antwoord op de vraag van werknemers naar meer autonomie. Het creëert mogelijkheden in de war on talent. En bovendien maakt het bedrijven wendbaarder en competitiever, doordat de beperkingen van kantoorruimte, landsgrenzen en de traditionele (en lokale) 38-urenweek wegvallen.

Digital nomad Koen Blanquart toont in Thuisvoordeel dat eerder dan het plaatsonafhankelijk werken zelf, het vooral mensen en processen zijn die een gezonde work-lifebalance en een vlot samenwerken in de weg zitten. Hij toont managers hoe ze hun processen zo kunnen inrichten dat agenda’s en projecten efficiënt en effectief worden beheerd, zelfs in transnationale context. Zo zet hij ondernemingen op weg om meer flexibiliteit, tijd en tevredenheid te genereren bij hun teams, zonder op het resultaat te beknibbelen.

Specificaties

ISBN13:9789464015126
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:240
Uitgever:Pelckmans
Druk:1
Verschijningsdatum:22-10-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Koen Blanquart

Koen Blanquart is een internationale Belg, een digital nomad met New York als thuisbasis. Als start-up-entrepreneur en managementconsultant zet hij in op technologie om het competitief voordeel te vergroten.

Andere boeken door Koen Blanquart

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Thuisvoordeel