Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Uw handelsonderneming in de cloud met Exact Online

Paperback Nederlands 2023 9789490957230
Verkooppositie 2341Hoogste positie: 2341
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit boek is een complete methode voor studenten van verschillende opleidingsniveaus om met behulp van Exact Online een administratie in te richten, een beginbalans in te brengen, dagelijkse boekingen te verrichten, de voorraad- en factureringsmogelijkheden van Exact te doorgronden én managementinformatie te genereren.

Het boek is opgebouwd rondom vijf delen:
I. De beginbalans
II. Praktisch boekhouden ~ basis ~
III. Praktisch boekhouden ~ gevorderd ~
IV. Het inrichten van een administratie ~ expert ~
V. Facturering en voorraad ~ specialist ~

Het boek ‘Uw handelsonderneming in de cloud met Exact Online! ‘ is opgezet rond een uitgebreide praktijkcasus, die de administratie van een handelsonderneming over een geheel kwartaal omvat.

Deel I gaat over het inbrengen van de beginbalans per 1 januari. Hiermee worden de bezittingen, de schulden en het eigen vermogen per beginbalansdatum in Exact Online ingebracht.

Na de beginpositie te hebben vastgelegd ga je in deel II bezig met praktische boekhouden. De financiële feiten van de periode 1‐7 januari van de handelsonderneming ga je inbrengen in diverse dagboeken. Zo leer je de basis van Exact Online kennen en leg je een goed fundament voor complexere zaken zoals korting, kredietbeperking en vaste verrekenprijs.
Vervolgens ga je zelfstandig de rest van de maand januari inboeken en zo toets je of je de basiskennis goed onder de knie hebt.

In deel III ga je dieper in op korting, kredietbeperking e.d. en ga je dit in Exact toepassen op de financiële feiten van februari. Tot slot wordt bij de financiële feiten van maart o.a. ingegaan op de vaste verrekenprijs, prijsverschillen en gerealiseerde prijsverschillen.

In deel IV komen de stambestanden aan de orde, dit wordt ook wel het inrichten van een administratie genoemd. Dit deel is voor diegenen die dieper willen ingaan op Exact Online en bijv. geen template hebben ingelezen.

In het laatste deel, deel V, ga je kennismaken met de facturerings‐ en voorraadmogelijkheden van Exact Online.

‘Uw handelsonderneming in de cloud met Exact Online!’ is een zeer toegankelijk hand- en leerboek waarin vrijwel alle aspecten en functionaliteiten van Exact Online aan de orde komen. Elk hoofdstuk biedt zowel theorie als praktijk om het systeem optimaal te kunnen gebruiken op school en in de praktijk. Uitgebreide uitwerkingen van de voorbeelden zijn aan het eind van het boek opgenomen.

Zo verkrijg je de ervaringen die jouw carrière verder zullen helpen!

Specificaties

ISBN13:9789490957230
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:386
Uitgever:A&W Uitgevers
Druk:1
Verschijningsdatum:20-1-2023
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Uw handelsonderneming in de cloud met Exact Online