Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789491260056
Direct te downloaden

Samenvatting

Wil je een overtuigend ondernemingsplan? En niet alleen voor investeerders? Een goed ondernemingsplan helpt je naar beter rendement, hogere klanttevredenheid en gedreven medewerkers. Het beschrijft wat je gaat ondernemen om jouw business doelen te realiseren!

Hoe je een ondernemingsplan schrijft dat WERKT, vertelt Wim Kweekel, ondersteund door Edwin Abee en Ruud van de Garde, in 'Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?' Natuurlijk maken de auteurs gebruik van Business Model Canvas, maar er is nog meer. Zo hebben zij zelf talloze ondernemingsplannen opgesteld en beoordeeld. Bovendien hebben zij de ervaringen van banken en van private investeerders meegenomen in dit compacte, praktische boek.

Met 'Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?' in de hand, maak je een businessplan waarmee je jouw doelen realiseert.

Specificaties

ISBN13:9789491260056
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:105
Druk:1
Verschijningsdatum:17-12-2015
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

4.1 van de 5
7 stemmen
4
2
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wim Kweekel

Wim Kweekel (1958) is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van resultaatgericht veranderen en organiseren. Hij is in eerste instantie opgeleid als informaticus en heeft zich daarna verdiept in organisatiekunde en psychologie. Van begin af aan heeft hij de overtuiging gehad dat het invoeren van resultaatgericht werken een samenspel is van vaardigheden, managen, inrichting van de organisatie en de bereidheid en bekwaamheid van medewerkers en managers. Hij is zowel adviseur bij RGO-trajecten als interimmanager. Tot nu heeft hij zes boeken geschreven. Over de inhoud van zijn boeken is hij veelvuldig spreker en gastdocent. Hij is als partner verbonden aan Kweekel & Partners.

Andere boeken door Wim Kweekel

Over Edwin Abee

Edwin Abee heeft een bancaire achtergrond en is specialist in bijzonder beheer situaties en kan daardoor goed reorganiseren en herstructureren. Zowel als het gaat om organisatiestructuren als om management - en directieteams. De werking van bestaande verdienmodellen en de zoektocht naar nieuwe verdienmodellen zijn vast repertoire. Het spiegelen van gedrag en resultaten is een eerste stap op weg naar duurzame verandering. Edwin levert als auteur een bijdrage aan "Hoe schrijf ik een succesvol businessplan?”

Andere boeken door Edwin Abee

Over Ruud van de Garde

Ruud van de Garde heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van veranderingsprocessen in verschillende management- en directieposities. Hij is zijn loopbaan gestart als marine officier aan het Koninklijk Instituut voor de Marine. Vanaf 1996 heeft hij veel ervaring opgedaan met reorganisaties en integraties van overgenomen bedrijven. Vanaf 2011 is hij als interim-manager, trainer en adviseur actief, waarbij hij bedrijven en managers helpt om resultaatgericht veranderingen door te voeren. Ook is Ruud als gastdocent verbonden aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan? is zijn eerste boek.

Andere boeken door Ruud van de Garde

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoe schrijf je een goed ondernemingsplan?