Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Doelen formuleren

Paperback Nederlands 2020 9789491260100
Verkooppositie 5179Hoogste positie: 327
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Voor elke (top)manager en teamleider is het stellen van doelen een belangrijke taak. Het is zelfs een van de basiselementen van de functie van een manager. Of het nu gaat om het stellen van doelen met collega’s, voor afdelingen, teams of het bepalen van doelen voor individuen. Doelen bepalen de richting, het werk en de acties van managers en medewerkers. Zonder doelstellingen worden mensen richtingloos en reageren zij afwachtend als het om hun werk gaat.

Het stellen van goede doelen is vaak uitdagend. Hoe selecteer je persoonlijke doelen, voor de afdeling, voor jouw team of voor de individuele medewerkers? Waar haal je ze vandaan? Hoe moeten ze geformuleerd zijn? Hoe ga je er na de formulering mee om?
Dit boek helpt je bij het formuleren van doelen, geeft je tips en gaat in op de belangrijkste obstakels bij het formuleren en realiseren hiervan.

Specificaties

ISBN13:9789491260100
Trefwoorden:doelen, formulering
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:71
Druk:1
Verschijningsdatum:23-9-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Wim Kweekel

Wim Kweekel (1958) is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van resultaatgericht veranderen en organiseren. Hij is in eerste instantie opgeleid als informaticus en heeft zich daarna verdiept in organisatiekunde en psychologie. Van begin af aan heeft hij de overtuiging gehad dat het invoeren van resultaatgericht werken een samenspel is van vaardigheden, managen, inrichting van de organisatie en de bereidheid en bekwaamheid van medewerkers en managers. Hij is zowel adviseur bij RGO-trajecten als interimmanager. Tot nu heeft hij zes boeken geschreven. Over de inhoud van zijn boeken is hij veelvuldig spreker en gastdocent. Hij is als partner verbonden aan Kweekel & Partners.

Andere boeken door Wim Kweekel

Inhoudsopgave

Colofon
Aanbevelingen
Waarom is het stellen van doelen zo belangrijk
Basis
Doelen concreet formuleren
Definiëren haalbare doelen
Doelen halen
Evalueren
Tips & Tools
Ter inspiratie

Auteurs
Reeks boeken door de RGO-community
Verdere dienstverlening

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Doelen formuleren