Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Rake vragen

Breng beweging in situaties die vastzitten

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789492331496
10
Voormalig top 10Totaal 31 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Rake Vragen zijn een ontdekking. Je zult verbaasd zijn over hoe gemakkelijk je resultaat kunt boeken als je Rake Vragen toevoegt aan alles wat je al weet en kunt. Bij Rake Vragen gaat het niet om het antwoord, het gaat om het stellen van de vraag. Als jij jezelf, als vragensteller, goed organiseert en je maakt vragen die voorbij feiten en gebeurtenissen gaan, helemaal naar waar de problemen vandaan komen, hoef je minder hard te werken. Je haalt met één simpele vraag de stilstand eruit.

In dit boek lees je hoe je dat doet, jezelf organiseren. Stap voor stap legt Siets Bakker je uit hoe je zorgt dat jouw kwaliteit van aanwezigheid, zo hoog mogelijk is. Je krijgt natuurlijk ook kant-en-klare Rake Vragen, die je zó in je dagelijkse praktijk kunt gebruiken. Je leert ook hoe je zélf je eigen Rake Vragen kunt maken.

Specificaties

ISBN13:9789492331496
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:150
Druk:1
Verschijningsdatum:12-2-2018
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Rake vragen - 'Verrijkend'
Edwin Tuin | 5 september 2018
Rake vragen van Siets Bakker is een verrijkend soepel lezend en ietwat sober vormgegeven boek op het grensvlak van therapie, coaching en psychologie over in beweging brengen van situaties die vastzitten.
Lees verder
recensie
Rake Vragen: een praktische toepassing van systemisch werk
Kees Hopman | 30 maart 2018
Rake vragen is een rake titel die de aandacht trekt, schurend allitereert maar bovenal ook de lading gewoon dekt. Rake Vragen zijn bruikbaar om beweging te krijgen in situaties die vastzitten, is de veelbelovende ondertitel. 
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
10 stemmen
10
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Rake vragen - Breng beweging in situaties die vastzitten
Siets Bakker 26 januari 2018 Organisatieopstellingen zijn inmiddels vrij breed geaccepteerd: in bijna ieder leiderschapsprogramma is een blok met opstellingen of systemisch werk opgenomen, de kennisbron van opstellingen.

Over Siets Bakker

Siets Bakker (1973) is systemisch ondernemer. Ze is opgeleid in HR en bedrijfskunde en heeft daarna gewerkt als organisatieadviseur. Inmiddels heeft ze meerdere bedrijven en heeft ze Rake Vragen gecreëerd: een vorm van vragen stellen die op de onderstroom raken. Haar boek en kaartenset 'Rake Vragen' zijn bestsellers en vertaald naar het Engels, Spaans en Deens.

Andere boeken door Siets Bakker

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Warming-up
2. Hoe je jouw vraag Raak maakt
3. Kant-en-klare Rake Vragen
4. Zelf Rake Vragen maken
5. Waar jouw vragen vandaan komen
6. Bonus! De wetmatigheden van systemen

Epiloog

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Rake vragen