Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Superkrachten voor je hoofd: De Dylan Haegens-editie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789493213111
Direct te downloaden

Samenvatting

In 2019 verscheen 'Superkrachten voor je hoofd', een doeboek van Mindgym-auteur Wouter de Jong. Hierin helpt hij kinderen beter om te gaan met hun emoties zodat ze mentaal weerbaarder worden, en leert ze hoe ze de baas van hun hoofd kunnen worden.

Het werd een megasucces: het was het bestverkochte kinderboek tijdens de feestdagen en inmiddels zijn er al meer dan 30.000 exemplaren verkocht. Dat betekent dat 1 op de 20 kinderen in Nederland (leeftijd 8 – 12 jaar) al de gebruiksaanwijzing voor hun hoofd heeft gekregen!

Daarom komt Wouter met iets bijzonders om nóg meer kinderen te helpen: de megapopulaire YouTuber Dylan Haegens komt op bezoek ín het boek! Dylan en zijn verloofde Marit komen als stripfiguurtjes langs in het boek om hun verhalen, grappen, tips en challenges te delen, en zo de skills uit het boek nóg meer kracht bij te zetten.

LET OP! Dit e-book bevat rijke opmaak in een vaste lay-out. Het fixed ePub-bestand kan in principe door alle moderne ereaders gelezen worden, oudere ereaders kunnen er niet altijd mee overweg.

Specificaties

ISBN13:9789493213111
Trefwoorden:jeugd, breintraining
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:162
Druk:1
Verschijningsdatum:20-10-2020
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Wouter de Jong

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker en mindfulness trainer. Hij studeerde af in Nederlands recht, aansluitend volgde hij een opleiding aan de Amsterdamse toneelschool, waarna hij werkte als acteur (onder andere in GTST en Villa Achterwerk). Hij volgde meerdere opleidingen tot compassie- en mindfulnesstrainer, onder andere aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn bestseller ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’ kwam in 2018 uit bij Maven Publishing, begin 2019 volgde ‘Mindgym Work-outs’. Eind 2019 verscheen zijn superpopulaire boek voor kinderen: 'Superkrachten voor je hoofd', oftewel Mindgym voor kids. De Jong geeft regelmatig workshops, trainingen en keynotes voor bedrijven en organisaties.

Andere boeken door Wouter de Jong

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Superkrachten voor je hoofd: De Dylan Haegens-editie