Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Moeiteloos geld verdienen

Financiële vrijheid met gemak, gratie en genot

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2020 9789493222045
Direct te downloaden

Samenvatting

Klinkt het begrip financieel vrij zijn als iets wat te mooi is om waar te zijn, iets wat onbereikbaar is? Toch is financiële vrijheid ook voor jou te bereiken als je er echt voor gaat. Het is een manier van leven en vraagt de juiste geldmindset. Hoe jij jouw weg naar financiële vrijheid kunt bewandelen, lees je in dit boek.

Leo leert je hoe jij slimmer met geld kunt omgaan, aan de hand van zijn persoonlijke weg naar financiële vrijheid. Met dit boek wil hij je raken, zodat jij dit pad ook gaat bewandelen, waardoor jij ook gaat horen bij de mensen die financieel vrij worden.

Hij vertelt welke fouten hij heeft gemaakt en hij geeft tips, zodat jij niet in dezelfde valkuilen belandt. Hij leert je dat rijke mensen anders denken. Ook helpt hij je om jouw geldblokkades te onderkennen en ermee aan de slag te gaan. De vele praktische opdrachten in dit boek helpen je hierbij, zodat jij ook moeiteloos geld kunt verdienen. Ga ook voor financiële vrijheid met gratie, gemak en genot.

Specificaties

ISBN13:9789493222045
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Druk:1
Verschijningsdatum:16-10-2020
Hoofdrubriek:Personal finance
ISSN:

Lezersrecensies

1.0 van de 5
2 stemmen
0
0
0
0
2

Over Leo Neeleman

Leo Neeleman is oprichter van de Miljonairsclub. Zijn missie is om zoveel mogelijk mensen financieel vrij te krijgen, door zowel geld als vrije tijd aan mensen te besteden. Dit doet hij door middel van coaching.

Andere boeken door Leo Neeleman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Moeiteloos geld verdienen