Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Eenheid Bewust Leiderschap - interafhankelijke groei en transformatie

Vanuit een Boeddhistisch perspectief voor mensen en organisaties

Gebonden Nederlands 2023 9789493277892
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Heb je jezelf wel eens afgevraagd: Waarom mensen en organisaties terugvallen in oude patronen? Waarom is het zo moeilijk om onderlinge verschillen te overstijgen? Hoe we obstructieve situaties in ons leven en organisatie kunnen doorbreken? Dit waren de vragen die dr. Joyce Z. Wazirali zichzelf al van kinds af aan stelde.

Ze ontdekte dat de antwoorden al in de vraag zaten. Gezondheid, Geluk en Vrede zijn diepgewortelde menselijke waarden waarnaar mensen verlangen. Deze waarden, die al in ons aanwezig zijn, houden ons al vele eeuwen bezig. Het is nog steeds een zoektocht om ze te ontdekken. Zonder deze waarden lijden mensen en ondergaan ze op verschillende manieren crisissen. De enige manier om de antwoorden en oplossingen voor de groei van gezondheid, geluk en vrede te vinden, is door onze kijk op het leven te veranderen.

In dit boek neemt Joyce je mee op reis om situaties waar te nemen door de ‘lens’ van Eenheid Bewust Leiderschap®, een nieuw paradigma over leiderschap dat je helpt de waarheid achter de feiten te vinden. Het boek staat vol wijze en inspirerende adviezen, met tal van praktijkvoorbeelden die laten zien hoe Joyce Eenheid Bewust Leiderschap® niet alleen inzet om problemen te verkennen, maar deze ook samen met haar cliënten op te lossen.

Om de complexiteit van het leven eenvoudig uit te leggen, heeft Joyce drie concepten op het gebied van bewustzijnsgroei samengevoegd: de Oosterse wijsheid van de Lotus Soetra (2600 jaar geleden gecreëerd door Shakyamuni Buddha), de Westerse kennis van systemisch werk, kwantumfysica en het collectieve veld met de lagen van lijden en transformatie, die ze heeft verkregen door meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van mensen en organisatieontwikkeling vanuit het perspectief van Eenheid Bewust Leiderschap®.

Specificaties

ISBN13:9789493277892
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:250
Druk:1
Verschijningsdatum:15-8-2023
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Eenheid Bewust Leiderschap - Interafhankelijke groei en transformatie
Joyce Z. Wazirali 8 september 2023 In dit boek neem ik je mee op reis om situaties waar te nemen door de ‘lens’ van Eenheid Bewust Leiderschap. Een nieuw paradigma over leiderschap om crises te overwinnen en te transformeren en potentieel te ontsluiten voor; duurzame persoonlijke groei en ontwikkeling, culturele transformatie en professionele groei; en dus meer gezonde relaties en samenlevingen, absoluut geluk en vrede.

Over Joyce Z. Wazirali

Dr. Joyce Z. Wazirali is de oprichter en CEO van Eenheid Bewust Leiderschap®, internationaal bekroond auteur, leider en doctor in entrepreneurship. Haar artikelen zijn gepubliceerd in toonaangevende tijdschriften zoals: Forbes, Who's Who of the World, The International Magazine, Times Business Magazine, etc. Sinds 1988 is zij gespecialiseerd in succesvol ondernemerschap, leiderschap en cultuurverandering. Als consultant, coach, mentor en spreker biedt zij begeleiding en leiderschapscursussen voor individuen en leiders over hoe ze hun omgeving kunnen veranderen en persoonlijke en culturele problemen kunnen overwinnen en transformeren door de 'lens' van Eenheid Bewust Leiderschap®. Van haar 18e tot haar 23e werkte JOyce als klinisch chemisch analist in een ziekenhuis. In 1988, op 23-jarige leeftijd, werd ze directeur en één van de twee medeoprichters van een succesvol bedrijf in de zakelijke dienstverlening, dat in 13 jaar uitgroeide tot een bedrijf met tachtig medewerkers. De klanten en medewerkers waren haar grootste ambassadeurs. De 'lens' van Eenheid Bewust Leiderschap® was een van de succesfactoren. Haar missie is om bij te dragen aan gezonde relaties en samenlevingen, absoluut geluk en vrede, door de 'lens' van Eenheid Bewust Leiderschap®: een nieuw paradigma op leiderschap om dualiteit (de grondoorzaak van crises en polarisatie) te overstijgen en te groeien naar eenheid (wereldvrede). www.eenheidbewustleiderschap.nl www.YouTube.com/c/UnityConsciousLeadership

Andere boeken door Joyce Z. Wazirali

Inhoudsopgave

Introductie
Het onzichtbare zichtbaar maken (Een mystieke reis)

Deel 1. Een nieuw tijdperk. Een nieuw paradigma
1 Paradigma’s, patronen en paradoxen
2 Onderlinge afhankelijke groei en transformatie
3 De intelligentie van het hart

Deel 2. Persoonlijk leiderschap
4 Negen bewustzijnslagen van de Lotus Soetra
5 Eenheid bewust Leiderschap, concept van lijden en transformatie

Deel 3. Cultureel leiderschap
6 Cultureel leiderschap vanuit een boeddhistisch perspectief
7 eenheid Bewust Leiderschap, concept van culturele transformatie

Deel 4. Professioneel leiderschap
8 De waarheid achter de feiten
9 Ten slotte

Referentielijst/Boekenlijst
Over de auteur
Wat klanten zeggen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Eenheid Bewust Leiderschap - interafhankelijke groei en transformatie