Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Mindfulness & Persoonlijke ontwikkeling op maat

Maatwerkpakket

Ingenaaid Nederlands 2020 9797090124938
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Maatwerkpakket

Mindfulness
In onze drukke levens is weinig tijd om even stil te staan bij jezelf, tijd om iets te doorleven, tijd om even pas op de plaats te maken. We staan voortdurend in de 'doe-stand' en zijn steeds bezig iets voor elkaar te krijgen. 'Mindfulness' leert je in de 'zijn-stand' te komen en te blijven.
Door een bewuste levenshouding laat u gevoelens, gedachten, beelden en lichamelijke gewaarwordingen toe en komt u los van onbewuste automatische patronen. Met de mindfulnessmeditaties uit dit pakket kunt u die bewuste levenshouding trainen. Zo ontwikkelt u inzicht, wijsheid en vooral 'belevingsruimte'. Het resultaat is dat u met volle aandacht in het hier en nu leeft, met een open blik.

Persoonlijke ontwikkeling op maat
Er zijn geen geheime formules of mystieke sleutels of drie eenvoudige stappen voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is maatwerk om te komen van waar je bent naar waar je wilt zijn. Maar wie aan zichzelf wil werken heeft niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt echt veel zelf doen. Dit boek en de bijbehorende website helpen je te ontdekken op welk gebied jouw leven nog rijker kan. In toegankelijke taal en zonder zweverigheid helpt dit boek je om de sterkste versie van jezelf te worden. Jij kiest op welke punten je wilt groeien en geeft je ontwikkeling vorm zoals jij wilt.
Tiny Kanters selecteerde de krachtigste oefeningen uit zijn eigentijdse verdiepende aanpak gebaseerd op innerlijke kracht. Daarmee zet je jouw volgende stap. En de volgende. Tot jij je krachtigste zelf bent geworden.

Specificaties

ISBN13:9797090124938
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Verschijningsdatum:21-8-2020
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ger Schurink

Ger Schurink is psycholoog, psychotherapeut en wetenschappelijk expert op het gebied van mindfulness.

Andere boeken door Ger Schurink

Over Tiny Kanters

Tiny Kanters is een internationaal opgeleid en gecertificeerd senior coach voor teams en managers. Hij heeft jarenlange ervaring bij overheid, bedrijfsleven en als ondernemer. Met innovatieve combinaties van verdiepende levensconcepten en een bedrijfskundige aanpak weet hij anderen te verrijken en succesvoller te maken. Zijn passie is mensen in hun innerlijke kracht te zetten. Eerder publiceerde hij bij Thema Inspiratiemanagement (2012).

Andere boeken door Tiny Kanters

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mindfulness & Persoonlijke ontwikkeling op maat