Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Verbeter de wereld, begin een bedrijf

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789047006763
Direct te downloaden

Samenvatting

Omzet en winst voor de aandeelhouders, daar draait het om bij normale bedrijven. Maar er is een bijzonder soort bedrijven waarvoor geld verdienen van secundair belang is. Hun grote doel, hun missie: de wereld mooier maken. Het zijn social enterprises. Neem Specialisterren, dat software test met autistische werknemers. Of Tony's Chocolonely, dat de chocoladeketen slaafvrij maakt.

Met dit boek wordt eindelijk recht gedaan aan dit groeiende fenomeen. Willemijn Verloop en Mark Hillen schrijven over de impact, kansen en uitdagingen van deze bijzondere bedrijfsvorm, gelardeerd met vele inspirerende portretten van sociaal ondernemers. Een uniek en inspirerend boek dat laat zien hoe een nieuwe economie in de praktijk vorm krijgt.

Specificaties

ISBN13:9789047006763
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:30-10-2013
ISSN:

Lezersrecensies

4.8 van de 5
5 stemmen
4
1
0
0
0

Over Willemijn Verloop

Willemijn Verloop is oprichter en oud-directeur van War Child. In 2012 startte zij samen met Mark Hillen het nationale platform Social Enterprise NL. Daarnaast is zij founding partner van impactinvesteringsfonds Social Impact Ventures.

Andere boeken door Willemijn Verloop

Over Mark Hillen

Mark Hillen is medeoprichter en bestuursvoorzitter van Stichting Social Enterprise NL, de aanjager van de groeiende beweging van sociaal ondernemers. Mark schreef meerdere boeken over sociaal ondernemen: Verbeter de wereld, begin een bedrijf, Iedereen werk, iedereen winst en Zaken die je raken. Hij schreef verschillende whitepapers, waaronder BVm, de sociale onderneming op weg naar het burgerlijk wetboek, en is initiator van de code sociale ondernemingen.

Andere boeken door Mark Hillen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verbeter de wereld, begin een bedrijf