Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Gelukkig hebben we Skype

Verhalen van achterblijvers en emigranten

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789461851673
Direct te downloaden

Samenvatting

Gelukkig hebben we Skype! is een boek over emigranten en de familieleden die zij in Nederland achterlieten. Er staan veertig verhalen in: twintig van emigranten, die onder andere vertrokken naar Tanzania, Lapland, Japan, Oeganda, Frankrijk, Canada en Ecuador. En twintig verhalen van de familie en kennissen die zij achterlieten in Nederland. Deze broers, zussen, vaders, moeders, dochters, zonen en vriendinnen staan centraal in dit boek.

Hoewel de televisieprogramma's over emigranten enorm populair zijn, hebben juist de achterblijvers ook een verhaal. Zij hebben wel begrip voor de emigratie, maar hebben er zelf niet voor gekozen. De mensen die vertrekken en de achterblijvers nemen niet op dezelfde manier afscheid van elkaar.

Hoe ervaren achterblijvers het vertrek van hun familielid? Wat betekent het praktisch maar ook emotioneel? Blijft het contact goed? De computer of andere moderne communicatiemiddelen kunnen de afstand verkleinen, maar dat is niet hetzelfde als een bakkie doen wanneer het maar uitkomt.

Specificaties

ISBN13:9789461851673
Trefwoorden:Skype, verhalen
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Druk:1
Verschijningsdatum:16-4-2016
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gelukkig hebben we Skype