Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het leven, dat is pas topsport!

In 7 stappen zakelijk winnen zonder privé te verliezen

Audio-download Mp3 Nederlands 2020 9789462553101
1
Voormalig Nr. 1Totaal 18 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Eenmaal een topprestatie leveren kan iedereen. Maar meerdere topprestaties leveren en die doelen op een energieke en relaxte manier bereiken, is een heel ander verhaal. Heb jij vaak excuses waarom je doelen voor de eindstreep sneuvelen? Of lukt het je alleen om te presteren als je je relatie, gezin en sociale leven op een laag pitje zet? Dan is het tijd voor een andere aanpak!

Wereldbekerwinnares veldrijden Sanne van Paassen dacht dat ze aan topsport deed – tot ze haar succesvolle sportcarrière beëindigde en werk maakte van haar missie om anderen te helpen topprestaties te leveren. Toen kwam zij erachter dat het ‘gewone’ leven pas écht topsport is. Vanaf het moment dat ze de tools en technieken vanuit haar sportcarrière ging toepassen in het dagelijks leven, merkte ze dat ze meer energie kreeg en dat haar bedrijf succesvoller werd – moeiteloos en sneller dan verwacht. Op basis van die tools en technieken ontwikkelde Sanne haar unieke peakperformancemethode. In dit boek lees je hoe de peakperformancemethode ook voor jou kan werken.

• Overzichtelijk 7-stappenplan om zakelijk te winnen zonder privé te verliezen.
• Inclusief interviews met bekende topsporters als Nicolien Sauerbreij, Thomas Dekker en Femke Heemskerk.

‘Zakelijk winnen zonder privé te verliezen, wie wil dat nou niet? Met dit boek geeft Sanne je alle inzichten, tools en strategieën in handen om dit te bereiken. Het is praktisch geschreven en het geeft een verfrissende kijk op topprestaties. Lezen dus!’
– Floris Wouterson, auteur van de bestseller Superslapen en slaap performance coach

‘Sanne van Paassen beschrijft haar verhaal over de balanceeract van de volharding, de focus en het geloof in jezelf om iedere keer weer tot een topprestatie te komen.’
– Danny Nelissen, voormalig professioneel wielrenner

Specificaties

ISBN13:9789462553101
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Verschijningsdatum:6-7-2020
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Het leven, dat is pas topsport – Eyeopeners voor passievolle ondernemers
Mylene Bouwman | 19 augustus 2020
Verfrissend. Dat is het boek Het leven, dat is pas topsport van Sanne van Paassen. Ik heb al enorm veel boeken gelezen over ondernemen en mindset én toch weet dit boek me op een nieuwe manier te raken.
Lees verder
recensie
Het leven dat is pas topsport - 'Goed hanteerbaar praktijkboek'
Franca Gribnau | 3 augustus 2020
De magie van de sportwereld. Volhardend en gefocust als geen ander, leven topsporters hun droom. Hoe slagen zij erin om boven zichzelf uit te stijgen? Sanne van Paassen neemt je mee in een wereld, die fascineert, verleidt, maar net zo hard door façades heen prikt en haar tol eist.
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
36 stemmen
34
1
0
0
1

Interviews en artikelen (2)

interview
Sanne van Paassen: ‘Als je je eigen spelregels bepaalt, win je altijd’
Hans van der Klis 29 september 2020 Voormalig topwielrenner Sanne van Paassen biedt mensen die het beste uit hun leven willen halen de helpende hand. In haar boek Het leven, dat is pas topsport laat ze zien hoe de principes uit de topsport tot een energieker en succesvoller bestaan leiden. Maar, waarschuwt ze: ‘Het leven van een topsporter is niet voor iedereen weggelegd. Alleen voor die mensen die echt willen.’
preview
Het leven, dat is pas topsport
Sanne van Paassen 18 juni 2020 Sanne van Paassen laat je in het boek Het leven, dat is pas topsport zien hoe je door haar bewezen ‘peakperformancemethode’ nog meer zakelijk wint, zonder privé te verliezen. Door hard te werken kun je eenvoudig eenmalig een topprestatie behalen. Maar hoe kun je keer op keer topprestaties neerzetten zonder dat je opbrandt of jezelf voorbijloopt? Daar gaat dit boek over.

Over Sanne van Paassen

Sanne van Paassen is peakperformancecoach en ex-topsporter (wereldbekerwinnares veldrijden 2010/2011). Het is haar missie om ambitieuze mensen te helpen vol energie succesvoller te zijn. Zij brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging door ze uit hun comfortzone te halen. Daarbij is ze veelgevraagd spreker en commentator bij Eurosport.

Andere boeken door Sanne van Paassen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het leven, dat is pas topsport!