Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Gratis voorpublicatie

Structuring for extreme revenue growth

Quickly monetize your biggest opportunity

Voorpublicatie Pdf met watermerkbeveiliging Engels 2021 9797090134227
10
Voormalig top 10Totaal 18 dagen
Voormalig top 100Totaal 97 dagen
Direct te downloaden
Gratis voorpublicatie

Samenvatting

Gratis download
Deze voorpublicatie (PDF) van het nieuwe boek van Chris Out is gratis te downloaden en bevat 43 pagina's uit het boek dat in oktober 2021 verschijnt.

Over het boek
Structuring for Extreme Revenue Growth: Quickly monetize your biggest opportunity.

● Wat is het geheim van extreme omzetgroei?
● Hoe ga je dit kwartaal wel je groeidoelstellingen halen?
● Op welke manier kan je financials in staat stellen om je groei te versnellen?
● Hoe vind ik mezelf constant opnieuw uit, terwijl mijn omzet blijft groeien?
● Hoe zorg je er voor dat de groeiprincipes uit Sillicon Valley ook daadwerkelijk toepasbaar zijn voor jouw bedrijf en niet alleen maar leuke theorie blijven?
● Hoe vind je nu die unieke groeiformule voor jouw bedrijf?

Na het lezen van dit boek ga je makkelijker, sneller en meer omzet genereren. Je hebt een duidelijk methode die bedrijfsbreed in te zetten is. Iedereen gaat er effectiever door werken en je groei is gestructureerder dan ooit!

Het maakt niet uit of je nu ondernemer bent, binnen een corporate werkt, in finance of net begint met growth hacking. Dit boek gaat terug naar de ultieme principes van groei en data gedreven werken.

Jarenlang is Chris Out op zoek geweest naar het antwoord op de vraag:

● Wat kan ik vandaag doen om echte impact te maken op de groei van een bedrijf?

De speciaal ontwikkelde WALLET Methode stelt iedereen in staat om het antwoord op deze vraag te vinden en direct toe te passen.

Het boek bevat meer dan 10 digitale bonussen met zeer actie gerichte worksheets. Deze zijn GRATIS te downloaden voor kopers van dit boek.

Specificaties

ISBN13:9797090134227
Taal:Engels
Bindwijze:voorpublicatie
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:43
Uitgever:VMN Media
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Structuring for Extreme Revenue Growth - ‘Een snoepwinkel’
Paul Hassels Mönning | 7 juni 2022
De achterflap belooft dat dit boek je in staat stelt om ‘makkelijker en sneller te komen tot significant meer omzet’. Via de WALLET methode word je in staat gesteld de MAGNET in jouw business te vinden. En dat door een internationaal erkende ‘expert in growth hacking en bestselling auteur’. In ‘Structuring for Extreme Revenue Growth’ deelt Chris Out de belangrijkste inzichten en praktische stappen om te komen tot betere, data-gedreven groei.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
6 stemmen
6
0
0
0
0

Interviews en artikelen (3)

interview
Er ligt een goudmijn voor het oprapen
Ronald Buitenhuis 13 januari 2022 Veel organisaties zijn zich anno 2021 onvoldoende bewust van de enorme kansen die voor hun neus liggen. Ze zien ze niet en weten niet wat ze er mee kunnen doen. Chris Out, auteur van het boek Structuring for Extreme Revenue Growth, is op zoek gegaan naar een methode om deze kansen snel te zien en te benutten.
video
Chris Out over groeistrategieën
Chris Out 19 oktober 2021 Het maakt niet uit of je nu ondernemer bent, binnen een corporate werkt, in finance of net begint met growth hacking.  Chris Out gaat in Structuring for extreme revenue growth terug naar de ultieme principes van groei en data gedreven werken.
preview
Structuring for extreme revenue growth
Chris Out 24 september 2021 Kan er in elk bedrijf een verborgen goudmijn van groei liggen? Wat zou er gebeuren als iedereen die goudmijn ineens zou zien en wist wat ze zouden moeten doen om dat goud eruit te halen? In zijn nieuwe boek Structuring for Extreme Revenue Growth gaat Chris Out op zoek naar het antwoord. In deze preview geeft hij al een aantal concrete tips.

Over Chris Out

Chris Out is internationaal expert op het gebied van growth hacking en het structureren van extreme omzet groei. Hij heeft het eerste growth hacking agency van Nederland opgericht en dat in 2020 succesvol verkocht. Chris is een veel gevraagd spreker en heeft over heel de wereld mensen mogen inspireren. Hij geeft al jaren les bij Beeckestijn Business School, Nyenrode (Digital Transformation) en TIAS (Executive MBA). Chris begeleidt wereldwijd organisaties in hun transformatie naar extreme omzet groei.

Andere boeken door Chris Out

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Structuring for extreme revenue growth