Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Lean In

Women, work, and the will to lead

Gebonden Engels 2013 9780385349949
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

In 'Lean In' kijkt Sheryl Sandberg naar de vraag waarom vrouwen zo weinig in leidersposities terechtkomen. Ze zet de oorzaken uiteen en biedt overtuigende no-nonsense oplossingen die vrouwen kunnen helpen hun volledige potentieel te benutten.
Sandberg, COO bij Facebook, combineert persoonlijke anekdotes met harde data, om op die manier door de laag ambiguïteit en vooroordelen rond vrouwen en leiderschap heen te prikken. Ze deelt haar successen en haar mislukkingen, en de keuzes die ze maakte in haar privé-leven. Verder geeft ze adviezen over onderhandelen, mentorschap en het bouwen aan een interessante carrière.

Specificaties

ISBN13:9780385349949
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:230
Uitgever:Knopf
Druk:1
Verschijningsdatum:27-2-2013
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Expertrecensies (1)

recensie
Lean In
Carla Verwijs | 5 maart 2014
Bij het uitkomen van ‘Lean In’ kwam de naam Sheryl Sandberg me vaag bekend voor, maar echt veel wist ik niet van haar. Na verschijning leek Sandberg (in elk geval hier in Noord-Amerika) overal op te duiken. Samen met Marissa Mayer is Sandberg als COO van Facebook een voorbeeld van een van de weinige vrouwen die de top in het bedrijfsleven wist te bereiken. De vraag waarom topmanagement uit slechts een klein percentage vrouwen bestaat, houdt velen bezig. Sheryl Sandberg geeft in ‘Lean In’ haar perspectief en deelt haar ervaringen.
Lees verder

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Power vrouwen in de wetenschap
Ger Post 28 juni 2018 De combinatie van een mannelijke junior onderzoeker en een vrouwelijke verantwoordelijk onderzoeker, leidt tot beter geneeskundig onderzoek. Dat concluderen wetenschappers op basis van resultaten uit een grootschalig onderzoek.

Over Sheryl Sandberg

Sheryl Sandberg is moeder van twee kinderen en COO van Facebook. Ze studeerde aan Harvard University en werkte eerder bij Google als vicedirecteur Global online sales and operations en als stafchef voor de United States Department of the Treasury onder president Bill Clinton. Ze is lid van de raad van bestuur Facebook, The Walt Disney Company en Women for Women International.

Andere boeken door Sheryl Sandberg

Inhoudsopgave

1. The leadership ambition gap
2. Sit at the table
3. Success and likeability
4. It's a jungle gym, not a ladder
5. Are you my mentor?
6. Seek and speak your truth
7. Don't leave before you leave
8. Make your partner a real partner
9. The myth of doing it all
10. Let's start talking about it
11. Working together toward equality

Notes
Index

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Lean In