Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Online verdienmodellen

Hoe je je onderneming toekomstproof maakt

Paperback Nederlands 2020 9789024435333
Verkooppositie 9764
Nog niet verschenen, verwacht op 19‑11‑2020

Samenvatting

Dit boek bevat de 10 beste online verdienmodellen waarmee je de inkomstenstroom van je bedrijf een superboost kunt geven.

Online inkomstenstromen zijn een waardevolle online inkomstenstroom en soms noodzakelijke aanvulling op onze traditionele manier van ondernemen. Maar online verdienmodellen zijn vooral een betrouwbare en eenvoudige manier om je inkomstenstroom een boost te geven. Er zijn ondernemers die miljonair zijn geworden met een 100% online bedrijf. Er zijn twee voorwaarden voor het opzetten van een succesvol model: de knowhow en de mindset. Dit unieke boek geeft de lezer inzicht in beide.

De ingrediënten voor een online verdienmodel
In 'Online verdienmodellen' beschrijven de auteurs tien beproefde online verdienmodellen. Per verdienmodel worden de vereiste voorwaarden, de pluspunten en de valkuilen ervan uitgelegd. Daarnaast leert de lezer zijn of haar ondernemersmindset te ontwikkelen. Een online verdienmodel heeft pas kans van slagen als je over de ondersteunende mindset beschikt. Die mindset, zo betogen de auteurs, is vele malen belangrijker dan alle techniek bij elkaar. De auteurs leren de lezer om groots te denken, de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken en zich ten diepste te realiseren dat álles mogelijk is.

Voor wie is Online verdienmodellen geschreven
Online verdienmodellen is geschreven voor kennisprofessionals die met hun bedrijf of naast hun baan een online inkomstenstroom willen opbouwen.

Specificaties

ISBN13:9789024435333
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:19-11-2020
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is ondernemer vanaf 1 januari 2005. Ze heeft in de loop van de jaren meerdere bedrijven gehad. In 2016 registreerde ze het merk VrijheidsOndernemer®. Vanaf 2012 focust zij zich al op de combinatie bedrijf en 'de rest van je leven'. Na het veranderen van haar verdienmodel en het maken van harde keuzes is ze erin geslaagd om ongeveer 4 maanden per jaar te werken en 8 maanden per jaar te kiezen wat ze doet. Aan de hand van haar framework begeleidt zij zelfstandig kennis-ondernemers naar meer resultaat, vrijheid en succes. Zij is expert op het gebied van masterminden. Haar 7e boek 'In 10 Stappen een Magische Mastermind', uit 2020, behandelt deze unieke methode. Zij is gecertificeerd NLP coach en gecertificeerd Geld Archetype coach. Haar 6 boeken zijn gezamenlijk al 30.000 keer verkocht. Daarnaast is ze regelmatig te gast bij radio en TV om haar kennis over social media en zelfstandig ondernemerschap te delen. Zo was ze o.a. bij BNR, Hart van Nederland, EditieNL en Omroep MAX. Jeanet Bathoorn wordt omschreven als no-nonsense, aards, to-the-point, deskundig en authentiek. Als business coach komt ze tot de kern en ziet ondernemerschap als dé mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en van waarde te zijn voor anderen.

Andere boeken door Jeanet Bathoorn

Over Petra Iuliano

Petra Iuliano, marketing mentor en sales coach, heeft ruim 20 jaar ervaring in de marketing en sales. Zij is eigenaar van Iuliano Intelligent Marketing en helpt hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen binnen 12 maanden hun omzet te verdubbelen via slimme verdienmodellen.

Andere boeken door Petra Iuliano

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Online verdienmodellen