Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

50 Verdienmodellen

Meer zichtbaarheid, meer impact, meer omzet

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2016 9789058754400
Direct te downloaden

Samenvatting

Wilt u continue geldstromen, geld voor opleidingen en investeringen, maar daarnaast ook tijd en geld voor goede doelen én om die droomreis te maken? Het begint allemaal met de zichtbaarheid en impact van uw bedrijf. Dit boek laat zien hoe u op een slimme manier uw bedrijf inricht met de juiste online/offline verdienmodellen.

Keuzes maken met de goede afwegingen waarbij niet alleen omzet van belang is, maar ook de tijd en energie die u in het model kunt of wilt stoppen. In dit boek vindt u een overzicht van 50 praktische verdienmodellen.

Of u nu een offline of online verdienmodel kiest, de nodige impact bereikt u met online zichtbaarheid. De klant moet u en uw bedrijf eerst leren kennen en vertrouwen voordat u omzet scoort. Zichtbaar zijn kan tegenwoordig heel makkelijk met online tools en social media. Leer daarom van de slimme systemen om gericht en doeltreffend te communiceren naar uw ideale doelgroep.

Specificaties

ISBN13:9789058754400
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:176
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:22-4-2015
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (3)

50 Verdienmodellen - Meer zichtbaarheid, meer impact, meer omzet
Désirée Boerema | 12 december 2016
Geld verdienen met datgene wat je het liefste doet. Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Leuke is dat het ook nog écht kan! In het boek 50 Verdienmodellen van Jeanet Bathoorn en Petra Iuliano wordt beschreven hoe je een bedrijf op kunt zetten dat helemaal bij jou past én je krijgt handvatten om te bepalen welk verdienmodel je daaraan kan koppelen.
Lees verder
50 Verdienmodellen
Christel Deckers | 5 december 2016
De vijftig verdienmodellen in 50 Verdienmodellen blijken er vijfenvijftig te zijn, en dat betekent dat je nog geen veertig cent per verdienmodel betaalt. Dat is heel veel waar voor je geld!!
Lees verder
50 Verdienmodellen - Meer zichtbaarheid, meer impact, meer omzet
Sandra Kok | 31 augustus 2016
50 Verdienmodellen is een boek voor iedereen die zijn of haar inkomen wil verhogen. Jeanet Bathoorn en Petra Iuliano schrijven vooral gericht op ondernemers, toch zijn er ook verdienmodellen die voor iedereen bruikbaar zijn.
Lees verder
Alle expertrecensies (3)

Lezersrecensies

4.0 van de 5
6 stemmen
3
0
3
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (2)

interview
Jeanet Bathoorn: ‘Niemand leert ons hoe we geld moeten verdienen’
Bas Hakker 2 juni 2016 Jeanet Bathoorn schreef samen met Petra Iuliano 50 Verdienmodellen. Het boek gaat niet alleen over de keiharde pecunia’s maar om het verbinden van ‘het waarom van je bedrijf’ met het juiste verdienmodel.
preview
Preview - 50 Verdienmodellen
Jeanet Bathoorn 26 mei 2016 Steeds meer mensen worden zelfstandig ondernemer in Nederland. Alleen blijkt dat één vijfde al na het eerste jaar stopt. Bovendien verdient 56% van de zelfstandigen minder dan 25.000 euro per jaar. Daar moet iets aan gedaan worden vonden Jeanet Bathoorn en Petra Iuliano. Zij schreven daarom het boek 50 Verdienmodellen. Een preview.

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is ondernemer vanaf 1 januari 2005. Ze heeft in de loop van de jaren meerdere bedrijven gehad. In 2016 registreerde ze het merk VrijheidsOndernemer®. Vanaf 2012 focust zij zich al op de combinatie bedrijf en 'de rest van je leven'. Na het veranderen van haar verdienmodel en het maken van harde keuzes is ze erin geslaagd om ongeveer 4 maanden per jaar te werken en 8 maanden per jaar te kiezen wat ze doet. Aan de hand van haar framework begeleidt zij zelfstandig kennis-ondernemers naar meer resultaat, vrijheid en succes. Zij is expert op het gebied van masterminden. Haar 7e boek 'In 10 Stappen een Magische Mastermind', uit 2020, behandelt deze unieke methode. Zij is gecertificeerd NLP coach en gecertificeerd Geld Archetype coach. Haar 6 boeken zijn gezamenlijk al 30.000 keer verkocht. Daarnaast is ze regelmatig te gast bij radio en TV om haar kennis over social media en zelfstandig ondernemerschap te delen. Zo was ze o.a. bij BNR, Hart van Nederland, EditieNL en Omroep MAX. Jeanet Bathoorn wordt omschreven als no-nonsense, aards, to-the-point, deskundig en authentiek. Als business coach komt ze tot de kern en ziet ondernemerschap als dé mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen en van waarde te zijn voor anderen.

Andere boeken door Jeanet Bathoorn

Over Petra Iuliano

Petra Iuliano, marketing mentor en sales coach, heeft ruim 20 jaar ervaring in de marketing en sales. Zij is eigenaar van Iuliano Intelligent Marketing en helpt hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen binnen 12 maanden hun omzet te verdubbelen via slimme verdienmodellen.

Andere boeken door Petra Iuliano

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Je waarom
2. De blauwdruk voor een sterk bedrijf
3. Voorwaarden voor je ideale verdienmodel
4. Vijftig verdienmodellen
5. Financiële vrijheid, een fabeltje?
6. Slimme combinaties van verdienmodellen
7. Burelen, hosselen en ploeteren
8. Content als speerpunt

Dankwoord
Over de auteurs
Literatuurlijst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        50 Verdienmodellen