Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Futureproof talentmanagement

Naar een vernieuwing van HRM

Paperback Nederlands 2022 9789024449729
Nog niet verschenen, verwacht op 16‑09‑2022
32,50

Samenvatting

Op de krappe arbeidsmarkt is niet de werving van nieuwe medewerkers maar juist het behoud van je huidige personeel cruciaal. Maak de stap van human resources naar people development!

• Radicaal vernieuwende manier van duurzaam omgaan met werknemers
• Aandacht voor de managers van morgen én de ontplooiing van alle medewerkers
• Auteur heeft jarenlange praktijkervaring op het gebied van HRM

Behoud van je medewerkers
Hoge productiviteit, laag verzuim en gemotiveerde medewerkers: dat is de droom van elke organisatie. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Futureproof talentmanagement rekent af met de huidige praktijk van HRM, die afgezien van de hippe terminologie nauwelijks in ontwikkeling is. De arbeidsmarkt van nu vereist een frisse aanpak, niet gericht op werving maar op behoud van je medewerkers.

HRM-aanpak die werkt
Je wil dat de toptalenten binnen de organisatie zich optimaal kunnen ontwikkelen. Tegelijk moeten alle medewerkers de ruimte hebben om hun individuele kwaliteiten ten volste in te zetten. Futureproof talentmanagement laat zien hoe het allebei kan door de ambitie van de medewerker centraal te stellen. Met het praktische stappenplan uit dit boek verbeter je talentmanagement in jouw organisatie. Het resultaat: een HRM-aanpak die meer doet voor de organisatie én haar mensen.

Specificaties

ISBN13:9789024449729
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:16-9-2022
ISSN:

Over Rob van den Berg

Rob van den Berg is sinds 2000 gevestigd als zelfstandig personeelsadviseur (Goodsign Human Resource Management). Hij voert opdrachten uit voor tal van organisaties, zowel in de profit- als de not-for-profitsector. Verder houdt hij lezingen over het vakgebied en verzorgt hij vakdocentschappen voor scholen die nieuwe personeelsfunctionarissen opleiden. Rob van den Berg heeft meerdere publicaties op zijn naam staan. Deze betreffen zowel artikelen in vaktijdschriften als boeken op het gebied van management en HRM, zoals 'e-HRM - Inspelen op veranderende organisaties en medewerkers' (met H. Adam,) en 'P&O administratief bekeken'.

Andere boeken door Rob van den Berg

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Futureproof talentmanagement