Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De tweede levenshelft

Een werkboek voor veertig en verder

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789047006176
Direct te downloaden

Samenvatting

Doorgaan op de oude voet kan vanaf uw veertigste niet meer. Er moet ruimte komen voor nieuwe inspiratie, creativiteit en vitaliteit. Maar waar haalt u die vandaan?

Of u het nu 'midlifecrisis' noemt of 'nieuwe uitdagingen zoeken', er komt een moment in het leven, zo vanaf uw veertigste, dat u over zingeving gaat nadenken. Hoe wilt u verder? Welke innerlijke hindernissen staan u nog in de weg? Wat kunt u gaan loslaten? Wat moet u juist versterken - in relaties of gezinsleven, op uw werk, in de maatschappij - om met nieuwe kracht een spannende tweede levenshelft in te gaan?

Adriaan Hoogendijk putte uit 25 jaar coachingservaring en schreef dit boek, dat inspireert en helpt om zicht te krijgen op wat er aan onvermoede talenten en ambities in u schuilt. Met verhalen en checklists daagt hij u uit de innerlijke hindernissen met humor te accepteren en los te laten, zodat u dichter bij uw ziel, uw essentie komt en niets u meer in de weg staat om een leuke oude, wijze man of vrouw te worden.

Specificaties

ISBN13:9789047006176
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:22-5-2013
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Lezersrecensies

1.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Adriaan Hoogendijk

Drs. Adriaan Hoogendijk (1950) studeerde wijsbegeerte, w.o. psychoanalyse, genderstudies, seksuologie, en studeerde af op het onderwerp liefde. Hij volgde o.a. een Pastoraal Psychologische Leergang, managementtrainingen en een opleiding in organisatieopstellingen. Sinds 1987 werkt Hoogendijk als coach, loopbaancoach, outplacementadviseur, executive coach, relatiecoach, trainer en opleider. Als eerste in Nederland heeft hij verschillende coachopleidingen in Nederland ontwikkeld en in de markt gezet. Hij werkt nu vanuit Hoogendijk Coaching en Opleiding te Rhenen. Begin negentiger jaren ontwikkelde hij de methodiek van het Koersonderzoek, waar intussen duizenden loopbaancoaches in Nederland mee werken. Hoogendijk leidde circa 1500 mensen op tot coach, loopbaancoach, executive coach en relatiecoach. In de loop der jaren gaf hij honderden lezingen en workshops in organisaties en tijdens congressen. Hoogendijk schreef enkele jaren als columnist voor Het Financieele Dagblad. Naast publicatie van zijn boeken ontwikkelde hij het unieke Bezielingsspel (2008). Hoogendijk maakt deel uit van verschillende adviesraden in de branche van coaching, o.m. voor het Tijdschrift voor Coaching.

Andere boeken door Adriaan Hoogendijk

Inhoudsopgave

Woord van dank

1. Andere tijden
2. De levensloop
3. Hoe oud ben je eigenlijk?
4. De keizer en de keizerin
5. Een feest der hindernissen
6. Veertig en verder in relatie tot uzelf
7. Veertig en verder in relatie tot anderen
8. Veertig en verder in relatie tot werk

Nawoord
Literatuur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De tweede levenshelft