Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het grote verwonderboek voor managers

Hoe sociale innovatie bijdraagt aan verandering en vernieuwing in jouw organisatie

Paperback Nederlands 2022 9789089656308
Nog niet verschenen, verwacht op 27‑06‑2022
29,99

Samenvatting

Managen. We zijn er hele dagen druk mee. We hebben talloze problemen en complexe uitdagingen. En daar willen we zo snel en zo efficiënt mogelijk van af. Dus ligt onze focus op het oplossen en beheersen van al deze moeilijke situaties en complexe issues. Maar kan het ook anders? 'Het grote verwonderboek voor managers' is een anders dan- anders managementboek. Voor iedereen die toe is aan meer nieuwsgierigheid en verwondering in het werk.

Voor iedereen die met een andere blik wil kijken naar verandering en vernieuwing. Voor iedereen die gelooft in het oprekken van denkkaders. En voor iedereen die het lef heeft om het ook echt anders te doen. Omdat zij ervan overtuigd zijn dat je niet alleen een negatieve situatie kunt verbeteren maar dat het vrijwel altijd beter kan. Anders kan.

In dit boek vind je geen panklare antwoorden of oplossingen. Geen stappenplannen, geen ingewikkelde modellen, geen schema’s en geen vinklijstjes. Wel vragen, reflecties, overdenkingen, uitnodigingen en wellicht zelfs inspiratie om anders kijken, anders denken en anders doen zelf toe te passen in jouw werk. Grote abstracte begrippen als de comfortzone, creativiteit en ruimte worden bevraagd, verkend en uitgedaagd om ze vervolgens weer klein, dichtbij en vooral heel toepasbaar te maken.

• Een boek met eerlijke, mooie en ongemakkelijke voorbeelden uit de praktijk die iedere manager en andersdenkende zal herkennen.
• Een aanvulling op het gangbare kijken, denken en doen in organisaties.
• Met een voorwoord van Arend Ardon.

Specificaties

ISBN13:9789089656308
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:200
Druk:1
Verschijningsdatum:27-6-2022
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Over Elleke van Gelder

Elleke van Gelder werkt sinds 2007 als ‘andersdenkende’ binnen de politie. Ze is daarnaast als associate partner verbonden aan The Change Studio. Elleke schrijft, spreekt en adviseert over sociale innovatie in organisaties. Ook ontwerpt zij concrete concepten die abstracte begrippen in de praktijk werkbaar maken. Creatief en kritisch en altijd nét wat anders dan anders.

Andere boeken door Elleke van Gelder

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het grote verwonderboek voor managers