Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Onze ijsberg smelt!

Succesvol veranderen in moeilijke omstandigheden

Gebonden Nederlands 2023 9789047017608
10
Top 10Totaal 6 dagen
Top 10014 dagen in de Top 100
Verkooppositie 8Hoogste positie: 8
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Als u 'Wie heeft mijn kaas gepikt' van Spencer Johnson kent, weet u hoe vermakelijk en tegelijk leerzaam een goede parabel kan zijn. 'Onze ijsberg smelt!' van John Kotter en Holger Rathgeber beschrijft de paniek die een kolonie van 286 pinguïns overvalt, als duidelijk wordt dat de gletsjer waarop ze leven op smelten staat.

In eerste instantie vertoont elke pinguïn een andere reactie, of komt met zijn eigen oplossing, totdat duidelijk wordt dat samenwerking de enige manier is om de problemen duurzaam het hoofd te bieden.

Dit boek laat op levendige wijze zien hoe u als team of organisatie kunt omgaan met veranderingen en crisissituaties en zo nieuwe kansen kunt creëren. Wat 'Wie heeft mijn kaas gepikt' voor de verandering van het individu is, is 'Onze ijsberg smelt!' voor veranderingen van groepen, teams en organisaties. Het boek is in full-color uitgegeven en rijk geïllustreerd.

Specificaties

ISBN13:9789047017608
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:152
Druk:29
Verschijningsdatum:14-3-2023
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over John Kotter

John P. Kotter is de Konosuke Matsushita Professor in Leiderschap aan de Harvard Business School en oprichter en mededirecteur van Kotter Associates in Cambridge, Massachusetts. Hij is afgestudeerd aan MIT en Harvard en is sinds 1972 verbonden aan de Harvard Business School. In 1980, hij was toen drieëndertig jaar oud, kreeg hij een vaste aanstelling en een volledig professoraat aan het opleidingsinstituut, waarmee hij een van de jongste mensen in de geschiedenis van Harvard werd die een dergelijke eer te beurt viel.

Andere boeken door John Kotter

Over Holger Rathgeber

Holger Rathgeber werkte jarenlang in directiefuncties bij Motorola en Becton Dickinson en is nu werkzaam bij Kotter International.

Andere boeken door Holger Rathgeber

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Onze ijsberg smelt!