Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

High on life

Biohack jezelf en boost je leven

Paperback Nederlands 2024 9789047017943
Nog niet verschenen, verwacht op 17‑01‑2024
24,99

Samenvatting

Dopamine, oxytocine, serotonine, cortisol, endorfine, testosteron: waarschijnlijk gaat er bij het lezen van deze termen wel een belletje rinkelen. Deze lichaamseigen stoffen zijn, ieder op hun eigen manier, van grote invloed op je welbevinden. Ze beïnvloeden je (sport)prestaties, concentratie vermogen, geluksgevoel en je vermogen om te ontspannen.

Het is dus van belang om te weten hoe deze zes stoffen in de chemische fabriek van je lichaam te werk gaan. En zodra je dat weet, stelt David JP Phillips, is het mogelijk ze in te zetten en te sturen op een manier die je levensgeluk vergroot. Hij wist zelf uit een depressie te klimmen door bij te houden welke acties en gedachten van invloed waren op zijn stemming.

Die ervaring en kennis vormden het startpunt van zijn vele cursussen en TED Talks, én van deze Zweedse bestseller, waarin hij vertelt hoe ook jij meer uit jezelf kunt halen. Lees dit boek, ga aan de slag en raak ook High on life.

Specificaties

ISBN13:9789047017943
Trefwoorden:biohacking
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:17-1-2024
ISSN:

Over David JP Phillips

David JP Phillips is een succesvolle internationale spreker uit Zweden. Hij werkt als communicatieexpert voor grote organisaties als Google en Microsoft. Zijn teDXtalks zijn meer dan 11 miljoen keer bekeken.

Andere boeken door David JP Phillips

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        High on life